Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: fclight Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2322
fclight Easy Excel
as Tactiek easyexcel
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Podgórski is nu in balbezit. Podgórski passt de bal in één keer door. Daar is Damjanjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastasić rent richting de bal. Nastasić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tarrío met een sublieme pass. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe passt de bal met de wreef. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 0:1

12e minuut.
Damjanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanjuk passt de bal zonder na te denken. Podgórski rent richting de bal. Podgórski geeft een lange en hoge pass. Ferrari springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Casola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío onderschept slim de pass. Tarrío geeft een lange en hoge pass. Ferrari rent richting de bal. Ferrari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Casola geeft een lange en hoge pass. Żeleński geeft een lange en hoge pass. Daar is Nastasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastasić geeft de bal voor. Willwersch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nastasić is nu in balbezit. Nastasić passt de bal met de wreef. Casola rent richting de bal. Casola geeft een lange en hoge pass. Willwersch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fclight - Easy Excel 1:1

33e minuut.
Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanjuk rent richting de bal. Damjanjuk passt de bal met de wreef. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:2

35e minuut.
Agati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abadan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fclight 61%, Easy Excel 39%.
fclight - Easy Excel 1:2

51e minuut.
Abadan geeft een hoge lob. Inworp. Tarrío zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damjanjuk is nu in balbezit. Damjanjuk schiet op doel. Việt Anh bokst de bal weg. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Việt Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Podgórski geeft de bal voor. Ferrari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Błoński is nu in balbezit. Błoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:3

58e minuut.
Sharpe passt de bal in één keer door. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Casman begaat een overtreding. Casman krijgt een gele kaart. Ferrari raakt geblesseerd tijdens het duel. Podgórski met een snel genomen vrije trap. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:4

62e minuut.
Roriz geeft een lange en hoge pass. Damjanjuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrari de bal. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Việt Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:5

63e minuut.
Nastasić probeert naar een medespeler te passen. Negaça rent richting de bal. Negaça passt de bal zonder na te denken. Gaggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiani draait met de bal, schiet en ... Gherman bokst de bal weg.

66e minuut.
Abadan geeft de bal voor. Inworp. Tarrío zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrari rent richting de bal. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:6

68e minuut.
Klungelig pakt Podgórski de bal. Podgórski met een sublieme pass. Błoński heeft problemen om de bal te vangen. Błoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:7

70e minuut.
Stephens met een sublieme pass. Ferrari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casman. Ferrari raakt geblesseerd tijdens het duel. Podgórski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Roriz de bal. Podgórski rent richting de bal. Podgórski passt de bal met de wreef. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński schiet op doel. Việt Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferrari rent richting de bal. Ferrari draait met de bal, schiet en ... Việt Anh bokst de bal weg. Damjanjuk is nu in balbezit. Damjanjuk passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło onderschept slim de pass. Bradło geeft een hoge lob. Gaggiani is nu in balbezit. Gaggiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Damjanjuk onderschept slim de pass. Damjanjuk geeft de bal voor. Podgórski kopt de bal weg. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Việt Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - Easy Excel 1:8

86e minuut.
Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Việt Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fclight 62%, Easy Excel 38%.
fclight - Easy Excel 1:8