Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jerzynki Drugie K.S.RUCH.CHORZóW
d Tactiek off
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 62
good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Pengfeng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bernal de bal. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1

11e minuut.
Żywioł probeert de bal met de borst te controleren. Bernal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żywioł. Żywioł krijgt een gele kaart. Bernal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toderaşca wilt de vrije trap nemen. Cypisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Turmiński is nu in balbezit. Turmiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żołnowski de bal. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kapturek met een sublieme pass. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal met de wreef. Kapturek met een sublieme pass. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jerzynki Drugie - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 62%, K.S.RUCH.CHORZóW 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerzynki Drugie - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

48e minuut.
Lozano Marcos passt de bal in één keer door. Warren geeft de bal voor. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński geeft een lange en hoge pass. Bernal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pengfeng speelt de bal door. Klungelig pakt Turmiński de bal. Turmiński geeft een lange en hoge pass. Bernal rent richting de bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sadowski rent richting de bal. Sadowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Warren de bal. Zapiec rent richting de bal. Zapiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Machida met de inworp. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfeng geeft een hoge lob. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Buitenspel voor Bernal. Goede buitenspelval van de verdediging. Raipani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Żywioł geeft een hoge lob. Inworp. Machida met een snelle inworp. Pengfeng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Warren rent richting de bal. Warren geeft een hoge lob. Raipani kopt de bal weg. Machida is nu in balbezit. Machida geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toderaşca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Marcos rent richting de bal. Lozano Marcos passt de bal zonder na te denken. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel. Cypisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfeng passt de bal in één keer door. Raipani is nu in balbezit. Raipani schiet op doel. Cypisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - K.S.RUCH.CHORZóW 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 56%, K.S.RUCH.CHORZóW 44%.
Jerzynki Drugie - K.S.RUCH.CHORZóW 1:2