Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC FC Stanisławianka
Legia Warszawa Tactiek Tiki-Taka
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Hasunen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ropa. Hasunen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Leitch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek onderschept slim de pass. Koszek draait met de bal, schiet en ... Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Inworp. Dranirskiy met de inworp. Docan probeert naar een medespeler te passen. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:1

23e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Brylski de bal. Brylski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Sapunxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docan onderschept slim de pass. Docan speelt de bal door. Cristescu rent richting de bal. Cristescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sapunxhiu met een sublieme pass. Koszek is nu in balbezit. Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek draait met de bal, schiet en ... Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ropa met de inworp. Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy passt de bal in één keer door. Brylski is nu in balbezit. Brylski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 55%, FC Stanisławianka 45%.
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:2

55e minuut.
Leitch geeft een hoge lob. Cristescu rent richting de bal. Łyskawa rent richting de bal. Cristescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cristescu draait met de bal, schiet en ... Czapla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bogićević probeert naar een medespeler te passen. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Cristescu heeft problemen om de bal te vangen. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Łyskawa onderschept slim de pass. Inworp. Dranirskiy met een snelle inworp. Docan geeft een hoge lob. Brylski krijgt zijn hoofd ertegen. Czapla bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Docan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docan schiet op doel. Bouras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:3

70e minuut.
Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. Docan rent richting de bal. Docan passt de bal met de wreef. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Koszek is nu in balbezit. Leitch rent richting de bal. Koszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Brylski is nu in balbezit. Brylski passt de bal zonder na te denken. Docan controleert de bal met de borst. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Cristescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapunxhiu. Cristescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Docan wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hasunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu speelt de bal door. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek draait met de bal, schiet en ... Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 66%, FC Stanisławianka 34%.
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:3