Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.056
  • Stadion: CARLSBERG ARENA
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25513
CARLSBERG KURZA GÓRA SOKiS SPARTA CHORZELÓW
fredek Tactiek 343 p
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Buitenspel voor Salimi. Goede buitenspelval van de verdediging. Szücs maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan draait met de bal, schiet en ... Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:1

6e minuut.
Inworp. Genovese met een snelle inworp. Guarín rent richting de bal. Guarín geeft een lange en hoge pass. Salimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito onderschept slim de pass. Brito geeft een hoge lob. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaszczur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holca rent richting de bal. Holca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Holban geeft een hoge lob. Mantar kopt de bal weg. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan schiet op doel. Kuczka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:2

32e minuut.
Genovese speelt de bal door. Holban rent richting de bal. Maliszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maliszewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maliszewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Vía trapt de bal weg. Holca kopt de bal weg. Szücs met een sublieme pass. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan geeft een hoge lob. Kuczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 69%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 31%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:2

46e minuut.
Mantar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar passt de bal met de wreef. Rogina rent richting de bal. Rogina geeft een lange en hoge pass. Dobalyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Holban verovert de bal door een tackle van achteren. Salimi rent richting de bal. Bydłoń rent richting de bal. Salimi verovert de bal door een tackle van achteren. Salimi schiet op doel. Vía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:2

63e minuut.
Rogina geeft de bal voor. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagłoba krijgt een gele kaart. Dobalyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sisiak komt het veld opgelopen. Beaumont komt het veld opgelopen. Holca komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:3

64e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda begaat een overtreding. Mantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holban met een snel genomen vrije trap. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Szücs met een sublieme pass. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur probeert naar een medespeler te passen. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan haalt uit met een fantastische trap. Kuczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:4

74e minuut.
Dobalyan passt de bal in één keer door. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont geeft een hoge lob. Dobalyan springt en kopt de bal. Kuczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:5

88e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 69%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 31%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:5