Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TP Nogat Malbork Pogoń Blachownia
Standard v1 Tactiek n
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Doeltrap. Koźluk trapt de bal weg van het doel. Chuta met een sublieme pass. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk draait met de bal, schiet en ... Koźluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Siverchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuta rent richting de bal. Klungelig pakt Siverchuk de bal. Chuta rent richting de bal. Chuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cieciera speelt de bal door. Mateev speelt de bal door. Paschalis heeft problemen om de bal te vangen. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pasiak passt de bal in één keer door. Chuta is nu in balbezit. Chuta passt de bal met de wreef. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:1

17e minuut.
Chuta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siverchuk de bal. Siverchuk met een sublieme pass. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:2

20e minuut.
Mikołajczuk geeft een hoge lob. Voinescu is nu in balbezit. Chuta speelt de bal door. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk schiet op doel. Koźluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pasiak speelt de bal door. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk probeert naar een medespeler te passen. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Pasiak onderschept slim de pass. Pasiak speelt de bal door. Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuta rent richting de bal. Chuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Annibaldi kopt de bal weg. bin Mohd Fuad heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:3

35e minuut.
Siverchuk passt de bal in één keer door. Chuta rent richting de bal. Chuta passt de bal met de wreef. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mateev passt de bal zonder na te denken. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek rent richting de bal. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Koźluk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:4

45e minuut.
Brzydkowski met een sublieme pass. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad passt de bal in één keer door. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap. Koźluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TP Nogat Malbork 80%, Pogoń Blachownia 20%.
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:4

47e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Chuta is nu in balbezit. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta verovert de bal door een tackle van achteren. Chuta draait met de bal, schiet en ... Koźluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:5

53e minuut.
Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis onderschept slim de pass. Chuta rent richting de bal. Chuta haalt uit met een fantastische trap. Koźluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:6

58e minuut.
bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Klungelig pakt Siverchuk de bal. Paschalis is nu in balbezit. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:7

59e minuut.
Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz passt de bal met de wreef. Paschalis heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Chuta passt de bal in één keer door. Daar is bin Mohd Fuad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Fuad met een sublieme pass. Klungelig pakt Chuta de bal. Chuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad passt de bal met de wreef. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta speelt de bal door. Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:8

67e minuut.
Chuta is nu in balbezit. Chuta met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Koźluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:9

73e minuut.
Mateev geeft een hoge lob. Dutra controleert de bal met de borst. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Koźluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:10

77e minuut.
Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk speelt de bal door. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Koźluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:11

85e minuut.
Chuta passt de bal in één keer door. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad passt de bal in één keer door. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TP Nogat Malbork 75%, Pogoń Blachownia 25%.
TP Nogat Malbork - Pogoń Blachownia 0:11