Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolnik Odcinek KS Lotnik Warszawa
krowa kolorowa Tactiek podstawaa
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten poor
good Passen good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski rent richting de bal. Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Mulik de bal. Mulik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stanisławczyk de bal. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Waz de bal. Waz met een sublieme pass. Bożyk is nu in balbezit. Ogierman verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Anasiak de bal. Anasiak geeft de bal voor. Waz kopt de bal weg. Ogierman rent richting de bal. Ogierman schiet op doel. Cichoń bokst de bal weg.

24e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Falkowski speelt de bal door. Bożyk is nu in balbezit. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waz rent richting de bal. Cichoń speelt de bal door. Szeregowy geeft een hoge lob. Waz kopt de bal weg. Cichoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ogierman kopt de bal weg. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 3:0

35e minuut.
Malczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman passt de bal zonder na te denken. Waz is nu in balbezit. Waz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Woźniakowski met een snelle inworp. Malczuk is nu in balbezit. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman schiet op doel. León probeert de bal aan de voet te houden. Cichoń bokst de bal weg.

41e minuut.
Szeregowy geeft een hoge lob. Ogierman kopt de bal weg. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski schiet op doel. Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 4:0

43e minuut.
Malczuk rent richting de bal. Szeregowy onderschept slim de pass. Szeregowy passt de bal zonder na te denken. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waz rent richting de bal. Waz draait met de bal, schiet en ... Cichoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 42%, KS Lotnik Warszawa 58%.
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 4:0

48e minuut.
Gliszczyński speelt de bal door. Bożyk is nu in balbezit. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 5:0

55e minuut.
Złotnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mulik de bal. Mulik passt de bal in één keer door. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Ogierman rent richting de bal. Ogierman passt de bal in één keer door. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Waz rent richting de bal. Waz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rempalski de bal. Rempalski schiet op doel. Cichoń bokst de bal weg. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski schiet op doel. Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 6:0

72e minuut.
Ogierman is nu in balbezit. Bożyk is nu in balbezit. Ogierman onderschept slim de pass. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Cichoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Koniarek speelt de bal door. Rempalski rent richting de bal. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 7:0

79e minuut.
Waz kopt de bal weg. Bożyk is nu in balbezit. Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski schiet op doel. Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 51%, KS Lotnik Warszawa 49%.
Rolnik Odcinek - KS Lotnik Warszawa 8:0