Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn K.S.RUCH.CHORZóW
4-1-2-3 Tactiek off
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 60
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Park probeert naar een medespeler te passen. Machida is nu in balbezit. Machida geeft een lange en hoge pass. Bernal maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzdon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1

12e minuut.
Pengfeng rent richting de bal. Pengfeng geeft een hoge lob. Widarsson kan de bal niet met de borst controleren. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Buzdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Widarsson probeert naar een medespeler te passen. Panzeri speelt de bal door. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Marsiglione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

15e minuut.
Pengfeng speelt de bal door. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński passt de bal met de wreef. Pengfeng rent richting de bal. Pengfeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pengfeng rent richting de bal. Pengfeng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lozano Marcos de bal. Lozano Marcos geeft een lange en hoge pass. Toderaşca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cabaj probeert naar een medespeler te passen. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Buzdon bokst de bal weg. Klungelig pakt Tyszko de bal. Toderaşca rent richting de bal. Widarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toderaşca raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:2

37e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida passt de bal met de wreef. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. Buzdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lozano Marcos rent richting de bal. Lozano Marcos geeft een hoge lob. Bernal rent richting de bal. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:3

44e minuut.
Panzeri geeft een hoge lob. Marsiglione speelt de bal door. Bernal kopt de bal weg. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Buzdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 55%, K.S.RUCH.CHORZóW 45%.
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:3

49e minuut.
Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacGlashan. MacGlashan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Raipani komt het veld opgelopen. Turmiński met de inworp. Raipani rent richting de bal. Raipani haalt uit met een fantastische trap. Machida geeft een hoge lob. Raipani springt en kopt de bal. Buzdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:4

64e minuut.
Wolke met een sublieme pass. Machida rent richting de bal. Machida speelt de bal door. Raipani is nu in balbezit. Raipani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff geeft de bal voor. Turmiński rent richting de bal. Turmiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Kobeszko komt het veld opgelopen. Małyczak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Celko kopt de bal weg. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGlashan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Celko raakt geblesseerd tijdens het duel. Gliński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Panzeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Marcos passt de bal zonder na te denken. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani schiet op doel. Buzdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 61%, K.S.RUCH.CHORZóW 39%.
F.C Juventus Turyn - K.S.RUCH.CHORZóW 1:5