Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farbowane Lisy Jerzynki Drugie
Wisienka Tactiek d
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Klungelig pakt Zapiec de bal. Zapiec geeft de bal voor. Daar is Jonatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski haalt uit met een fantastische trap. Żeromski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Zapiec geeft de bal voor. Kapturek kopt de bal weg. Kozianowski rent richting de bal. Kozianowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 0:1

9e minuut.
Dziwak geeft de bal voor. Klungelig pakt Chaburski de bal. Forchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 1:1

19e minuut.
Maragnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnano passt de bal zonder na te denken. Baran is nu in balbezit. Baran geeft een hoge lob. Kaak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sadowski speelt de bal door. Kijewski speelt de bal door. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec geeft een lange en hoge pass. Kozianowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maragnano kopt de bal weg. Baran is nu in balbezit. Baran passt de bal in één keer door. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Maragnano kopt de bal weg. Baran probeert naar een medespeler te passen. Megali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kijewski passt de bal met de wreef. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek onderschept slim de pass. Kapturek geeft een hoge lob. Kozianowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Żeromski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maragnano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baran rent richting de bal. Baran passt de bal met de wreef. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cypisek met een sublieme pass. Maragnano kopt de bal weg. Baran rent richting de bal. Baran geeft een hoge lob. Żołnowski kopt de bal weg. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zapiec passt de bal met de wreef. Kozianowski heeft problemen om de bal te vangen. Philips geeft een hoge lob. Forchetti rent richting de bal. Kaak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sadłowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farbowane Lisy 54%, Jerzynki Drugie 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 1:1

47e minuut.
Megali geeft een lange en hoge pass. Szmak rent richting de bal. Szmak geeft een lange en hoge pass. Baran speelt de bal door. Maragnano geeft de bal voor. Cypisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Szmak onderschept slim de pass. Szmak geeft de bal voor. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Kijewski speelt de bal door. Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 1:2

62e minuut.
Baran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec passt de bal in één keer door. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zapiec geeft de bal voor. Klungelig pakt Olechowski de bal. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski schiet op doel. Żeromski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 1:3

78e minuut.
Baran probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal met de wreef. Kaak is nu in balbezit. Kaak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szmak geeft een lange en hoge pass. Baran kopt de bal weg. Kaak is nu in balbezit. Kaak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farbowane Lisy 38%, Jerzynki Drugie 62%.
Farbowane Lisy - Jerzynki Drugie 2:3