Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA Chomiczówka FC
fredek Tactiek Legia Warszawa
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


19e minuut.
Maróti geeft een lange en hoge pass. Sapunxhiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Brito de bal. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu geeft een lange en hoge pass. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bogićević geeft een hoge lob. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Bogićević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogićević krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek geeft de bal voor. Schindler kopt de bal weg. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Chomiczówka FC 0:1

42e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese geeft de bal voor. Salimi is nu in balbezit. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu probeert naar een medespeler te passen. Schindler is nu in balbezit. Schindler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 59%, Chomiczówka FC 41%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Chomiczówka FC 0:1

62e minuut.
Mirski met een sublieme pass. Łyskawa onderschept slim de pass. Genovese met een sublieme pass. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. Czapla bokst de bal weg. Klungelig pakt Mahieu de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kus geeft een lange en hoge pass. Brokuła rent richting de bal. Brokuła geeft de bal voor. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hasunen kopt de bal weg. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Koszek onderschept slim de pass. Koszek probeert de bal met de borst te controleren. Koszek schiet op doel. Kuczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Schindler neemt de hoekschop. Stewart kopt de bal weg. Daar is Hasunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Kuczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Chomiczówka FC 0:2

80e minuut.
Koszek kopt de bal weg. Hasunen rent richting de bal. Toczek onderschept slim de pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 63%, Chomiczówka FC 37%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Chomiczówka FC 0:2