Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.056
  • Stadion: Arena Lotników
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5400
KS Lotnik Warszawa Pogoń Blachownia
podstawaa Tactiek n
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 50.8
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Złotnik heeft problemen om de bal te vangen. Mateev is nu in balbezit. Mateev geeft de bal voor. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chuta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Mateev met een sublieme pass. Lisowicz met een sublieme pass. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk draait met de bal, schiet en ... Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:1

14e minuut.
van Deinsen speelt de bal door. Siverchuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanisławczyk. Siverchuk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Siverchuk kan niet meer verder spelen. Wenta komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Voinescu passt de bal in één keer door. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dudziński zijn tegenspeler op de grond. Dudziński krijgt een gele kaart. Chuta raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Mohd Fuad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Cichoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pasiak geeft de bal voor. Cichoń probeert naar een medespeler te passen. Mateev probeert naar een medespeler te passen. Wenta is nu in balbezit. Wenta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mateev speelt de bal door. Bożyk rent richting de bal. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:2

27e minuut.
Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc begaat een overtreding. Fryc krijgt een gele kaart.

32e minuut.
bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad passt de bal met de wreef. Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Chuta is nu in balbezit. Chuta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wenta passt de bal met de wreef. Bożyk rent richting de bal. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu schiet op doel. Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:3

36e minuut.
Chuta passt de bal zonder na te denken. Wenta rent richting de bal. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:4

37e minuut.
Chuta rent richting de bal. Chuta passt de bal met de wreef. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wenta verovert de bal door een tackle van achteren. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta is nu in balbezit. Wenta draait met de bal, schiet en ... Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:5

43e minuut.
Huzior rent richting de bal. Pasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak speelt de bal door. Wenta rent richting de bal. Wenta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fryc zijn tegenspeler op de grond. Chuta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chuta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dudziński kopt de bal weg. Wenta rent richting de bal. Wenta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik Warszawa 71%, Pogoń Blachownia 29%.
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:5

54e minuut.
van Deinsen kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mohd Fuad de bal. bin Mohd Fuad geeft een lange en hoge pass. Daar is Chuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Złotnik kopt de bal weg. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk geeft een hoge lob. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta schiet op doel. Cichoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Złotnik is nu in balbezit. Mateev verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisławczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mateev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mateev kan niet meer verder spelen. Pimentel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stanisławczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta verovert de bal door een tackle van achteren. Chuta is nu in balbezit. Chuta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:6

77e minuut.
Cichoń trapt de bal weg van het doel. Gliszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Pasiak geeft een hoge lob. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Voinescu de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:7

87e minuut.
Bożyk rent richting de bal. Chuta verovert de bal door een tackle van achteren. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:8

89e minuut.
Fryc geeft een hoge lob. Inworp. Pimentel met de inworp. Chuta rent richting de bal. Chuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik Warszawa 77%, Pogoń Blachownia 23%.
KS Lotnik Warszawa - Pogoń Blachownia 0:9