Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jerzynki Drugie F.C Juventus Turyn
d Tactiek 4-1-2-3
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Kozianowski onderschept slim de pass. Maes rent richting de bal. Kozianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozianowski haalt uit met een fantastische trap. Buzdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - F.C Juventus Turyn 1:0

5e minuut.
Daar is Domarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duff de bal. Kapturek rent richting de bal. Kapturek draait met de bal, schiet en ... Buzdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Żołnowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dornelles met een snelle inworp. Auth geeft een lange en hoge pass. Šimáček maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kozianowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żywioł kan de bal niet met de borst controleren. Gliński onderschept slim de pass. Gliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chaburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski probeert naar een medespeler te passen. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec geeft een hoge lob. Kozianowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzdon bokst de bal weg.

33e minuut.
Kapturek passt de bal zonder na te denken. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal met de wreef. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Widarsson ... Strafschop! Widarsson krijgt een gele kaart. Kozianowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapturek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Buzdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Maes geeft de bal voor. Pełszyk kopt de bal weg. Daar is Widarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Panzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Panzeri passt de bal met de wreef. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Cypisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 57%, F.C Juventus Turyn 43%.
Jerzynki Drugie - F.C Juventus Turyn 1:0

62e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński met een sublieme pass. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel. Cypisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kijewski passt de bal in één keer door. Duff rent richting de bal. Kozianowski onderschept slim de pass. Kozianowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko geeft een hoge lob. Pełszyk heeft problemen om de bal te vangen. Šimáček rent richting de bal. Šimáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jerzynki Drugie - F.C Juventus Turyn 1:1

84e minuut.
Panzeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pełszyk rent richting de bal. Panzeri geeft een hoge lob. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel. Cypisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 52%, F.C Juventus Turyn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerzynki Drugie - F.C Juventus Turyn 1:1