Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.RUCH.CHORZóW Farbowane Lisy
off Tactiek Wisienka
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.9 gemiddelde waardering 57.6
formidable Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


14e minuut.
Lozano Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Marcos passt de bal in één keer door. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forchetti rent richting de bal. Forchetti geeft een hoge lob. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pengfeng speelt de bal door. Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turmiński geeft de bal voor. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel. Żeromski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machida met de inworp. Pengfeng geeft de bal voor. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Farbowane Lisy 1:0

33e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Jońca verovert de bal door een tackle van achteren. Jońca geeft een hoge lob. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Forchetti rent richting de bal. Wolke verovert de bal door een tackle van achteren. Wolke geeft de bal voor. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
MacGlashan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmak met de inworp. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski geeft een hoge lob. Marsiglione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S.RUCH.CHORZóW - Farbowane Lisy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 38%, Farbowane Lisy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.RUCH.CHORZóW - Farbowane Lisy 1:1

47e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Żeromski met een sublieme pass. Jońca kopt de bal weg. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Żeromski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Philips speelt de bal door. Baran is nu in balbezit. Baran probeert naar een medespeler te passen. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raipani komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Turmiński is nu in balbezit. Turmiński passt de bal met de wreef. Pengfeng probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Żeromski geeft de bal voor. Lozano Marcos kopt de bal weg. Pengfeng rent richting de bal. Pengfeng geeft de bal voor. Toderaşca rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 35%, Farbowane Lisy 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.RUCH.CHORZóW - Farbowane Lisy 1:1