Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stanisławianka CARLSBERG KURZA GÓRA
Tiki-Taka Tactiek fredek
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
53.7 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


26e minuut.
Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Kuczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stanisławianka - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:0

30e minuut.
Gajda onderschept slim de pass. Pessot rent richting de bal. Pessot passt de bal zonder na te denken. Brylski is nu in balbezit. Brylski draait met de bal, schiet en ... Kuczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Genovese probeert naar een medespeler te passen. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitch is nu in balbezit. Salimi verovert de bal door een tackle van achteren. Salimi schiet op doel. Zambrano bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda geeft de bal voor. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi geeft een lange en hoge pass. Gajda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stanisławianka 36%, CARLSBERG KURZA GÓRA 64%.
FC Stanisławianka - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:0

47e minuut.
Gajda geeft een hoge lob. Salimi is nu in balbezit. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stanisławianka - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

51e minuut.
Pessot geeft een hoge lob. Brylski is nu in balbezit. Guarín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guarín krijgt een gele kaart. Brylski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu schiet op doel. Kuczka bokst de bal weg.

53e minuut.
Docan passt de bal zonder na te denken. Brylski is nu in balbezit. Maróti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brylski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brylski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Kuczka bokst de bal weg.

56e minuut.
Gerhardsen rent richting de bal. Gerhardsen passt de bal met de wreef. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy geeft de bal voor. Cristescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abad speelt de bal door. Brylski rent richting de bal. Guarín begaat een overtreding. Brylski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brylski kan niet meer verder spelen. Việt Hùng komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Guarín onderschept slim de pass. Guarín passt de bal in één keer door. Gerhardsen rent richting de bal. Salimi onderschept slim de pass. Salimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dranirskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ropa is nu in balbezit. Ropa passt de bal in één keer door. Docan rent richting de bal. Docan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy geeft een hoge lob. Wiejowski kopt de bal weg. Việt Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hùng draait met de bal, schiet en ... Kuczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dranirskiy met de inworp. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Maróti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abad met een snelle inworp. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stanisławianka 33%, CARLSBERG KURZA GÓRA 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stanisławianka - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1