Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Blachownia Rolnik Odcinek
n Tactiek krowa kolorowa
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Woźniakowski speelt de bal door. bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Lewator heeft problemen om de bal te vangen. Lewator haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 1:0

11e minuut.
Mikołajczuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Voinescu kopt de bal weg. Soboczyński rent richting de bal. Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Lewator schiet op doel. Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu geeft een lange en hoge pass. Lewator is nu in balbezit. Lewator haalt uit met een fantastische trap. Cierkos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Woźniakowski is nu in balbezit. bin Mohd Fuad speelt de bal door. Chuta rent richting de bal. Lewator is nu in balbezit. Lewator haalt uit met een fantastische trap. Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lewator kopt de bal weg. Daar is Chuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuta speelt de bal door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Soboczyński geeft de bal voor. Waz rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Voinescu is nu in balbezit. Wichorowski onderschept slim de pass. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Waz heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waz. Waz krijgt een gele kaart. Voinescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Mohd Fuad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lewator is nu in balbezit. Lewator schiet op doel. Cierkos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Chuta passt de bal met de wreef. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad met een sublieme pass. Voinescu met een sublieme pass. Cierkos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Falkowski de bal. van Deinsen is nu in balbezit. van Deinsen passt de bal in één keer door. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator draait met de bal, schiet en ... Cierkos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 2:0

44e minuut.
Regazzetti geeft een lange en hoge pass. Chuta kopt de bal weg. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Cierkos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 40%, Rolnik Odcinek 60%.
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 3:0

47e minuut.
van Deinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta is nu in balbezit. Woźniakowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Woźniakowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koniarek zal de hoekschop nemen. bin Mohd Fuad probeert de bal met de borst te controleren. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lewator passt de bal zonder na te denken. Waz is nu in balbezit. bin Mohd Fuad begaat een overtreding. bin Mohd Fuad krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Koniarek met een sublieme pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel maakt een afschuwelijke overtreding. Pimentel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Falkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Falkowski kan niet meer verder spelen. Szamotulski komt het veld opgelopen. Szeregowy komt bij de bal en schiet. Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lewator is nu in balbezit. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad is nu in balbezit. bin Mohd Fuad geeft een lange en hoge pass. Lewator springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 4:0

73e minuut.
Chuta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anasiak. Chuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
van Deinsen geeft een lange en hoge pass. Chuta controleert de bal met de borst. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta rent richting de bal. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski passt de bal zonder na te denken. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chuta passt de bal met de wreef. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Lewator is nu in balbezit. Lewator draait met de bal, schiet en ... Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 48%, Rolnik Odcinek 52%.
Pogoń Blachownia - Rolnik Odcinek 5:0