Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stanisławianka K.S.RUCH.CHORZóW
Tiki-Taka Tactiek off
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Pengfeng geeft de bal voor. Docan probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zambrano trapt de bal weg. Docan speelt de bal door. Cristescu rent richting de bal. Cristescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

9e minuut.
Park rent richting de bal. Dranirskiy onderschept slim de pass. Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Park onderschept slim de pass. Park met een sublieme pass. Machida rent richting de bal. Machida geeft een lange en hoge pass. Dunga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal passt de bal met de wreef. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobeszko neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Docan passt de bal met de wreef. Cristescu rent richting de bal. Wolke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolke krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Machida is nu in balbezit. Machida geeft een lange en hoge pass. Kobeszko rent richting de bal. Dunga is nu in balbezit. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Machida geeft een lange en hoge pass. Gerhardsen heeft problemen om de bal te vangen. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

39e minuut.
Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu passt de bal met de wreef. Docan speelt de bal door. Kiełbasiński is nu in balbezit. Kiełbasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 2:1

45e minuut.
Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dunga de bal. Dunga schiet op doel. Zambrano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stanisławianka 54%, K.S.RUCH.CHORZóW 46%.
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 2:1

54e minuut.
Abad speelt de bal door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Inworp. Ropa met de inworp. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy geeft een hoge lob. Kiełbasiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Pessot de bal. Bernal neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Raipani komt het veld opgelopen. Dranirskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badertscher komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pengfeng is nu in balbezit. Pengfeng passt de bal zonder na te denken. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani draait met de bal, schiet en ... Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 2:2

71e minuut.
Kobeszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengfeng geeft de bal voor. Pessot bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani verovert de bal door een tackle van achteren. Raipani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 2:3

73e minuut.
Docan onderschept slim de pass. Docan passt de bal met de wreef. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbasiński rent richting de bal. Kiełbasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Badertscher met de inworp. Lozano Marcos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Docan. Docan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Machida rent richting de bal. Machida passt de bal zonder na te denken. Raipani rent richting de bal. Raipani draait met de bal, schiet en ... Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stanisławianka 56%, K.S.RUCH.CHORZóW 44%.
FC Stanisławianka - K.S.RUCH.CHORZóW 2:4