Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC Jerzynki Drugie
Legia Warszawa Tactiek d
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Sadowski passt de bal in één keer door. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal met de wreef. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek draait met de bal, schiet en ... Czapla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Faron geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zapiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pełszyk heeft problemen om de bal te vangen. Pełszyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Faron kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chaburski de bal onder controle te krijgen. Koszek speelt de bal door. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Żywioł kan de bal niet met de borst controleren. Żywioł geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schindler met een snelle inworp. Sapunxhiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski begaat een overtreding. Kus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kus met een snel genomen vrije trap. Koszek rent richting de bal. Chaburski rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek draait met de bal, schiet en ... Cypisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 51%, Jerzynki Drugie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chomiczówka FC - Jerzynki Drugie 0:0

52e minuut.
Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Janczewski rent richting de bal. Bouras speelt de bal door. Janczewski heeft problemen om de bal te vangen. Janczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hasunen kan de bal niet met de borst controleren. Hasunen met een sublieme pass. Chaburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Janczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Czapla met een harde bal richting middenveld. Hasunen kopt de bal weg. Daar is Pełszyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Sadowski de bal. Sapunxhiu met een sublieme pass. Hasunen rent richting de bal. Hasunen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Jerzynki Drugie 1:0

77e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler geeft de bal voor. Faron kopt de bal weg. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Koszek geeft een lange en hoge pass. Żołnowski kopt de bal weg. Pełszyk is nu in balbezit. Faron onderschept slim de pass. Faron geeft een hoge lob. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 48%, Jerzynki Drugie 52%.
Chomiczówka FC - Jerzynki Drugie 1:0