Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn Pogoń Blachownia
4-1-2-3 Tactiek n
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


20e minuut.
Panzeri speelt de bal door. Klungelig pakt Karlsen de bal. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Pogoń Blachownia 1:0

23e minuut.
Panzeri rent richting de bal. Panzeri probeert naar een medespeler te passen. Šimáček speelt de bal door. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Cieciera bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Šimáček rent richting de bal. Šimáček met een sublieme pass. Karlsen rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński draait met de bal, schiet en ... Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Pogoń Blachownia 2:0

32e minuut.
Celko rent richting de bal. Regazzetti verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzetti geeft de bal voor. Tyszko geeft de bal voor. Gliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Auth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auth geeft de bal voor. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tyszko onderschept slim de pass. Tyszko geeft een hoge lob. Karlsen kopt de bal weg. Šimáček rent richting de bal. Šimáček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta verovert de bal door een tackle van achteren. Chuta passt de bal in één keer door. Lewator is nu in balbezit. Lewator schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 40%, Pogoń Blachownia 60%.
F.C Juventus Turyn - Pogoń Blachownia 2:0

51e minuut.
Inworp. Wenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasiak speelt de bal door. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Pasiak geeft een hoge lob. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator schiet op doel. Buzdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Pogoń Blachownia 2:1

90e minuut.
Karlsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Chuta de bal. Auth rent richting de bal. Auth geeft de bal voor. Gliński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 34%, Pogoń Blachownia 66%.
F.C Juventus Turyn - Pogoń Blachownia 2:1