Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Lotnik Warszawa SOKiS SPARTA CHORZELÓW
podstawaa Tactiek 343 p
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32.3 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten outstanding
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Huzior passt de bal zonder na te denken. Dobalyan rent richting de bal. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dobalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Szücs geeft een lange en hoge pass. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănase rent richting de bal. Tănase draait met de bal, schiet en ... Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:1

12e minuut.
Daar is Dobalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs passt de bal met de wreef. Tănase is nu in balbezit. Tănase schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:2

16e minuut.
Matošević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tănase de bal onder controle te krijgen. Fryc rent richting de bal. Tănase verovert de bal door een tackle van achteren. Tănase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tănase rent richting de bal. Stanisławczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanisławczyk krijgt een gele kaart. Tănase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tănase neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:3

18e minuut.
Torjman rent richting de bal. Torjman geeft een hoge lob. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan draait met de bal, schiet en ... Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Złotnik de bal. Damião is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Złotnik. Złotnik krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lisowicz speelt de bal door. Matošević speelt de bal door. Jaszczur speelt de bal door. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan haalt uit met een fantastische trap. Cichoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński speelt de bal door. Matošević met een sublieme pass. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan schiet op doel. Cichoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:4

33e minuut.
Fryc kopt de bal weg. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławczyk is nu in balbezit. Damião verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Matošević passt de bal zonder na te denken. Damião is nu in balbezit. Tănase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase haalt uit met een fantastische trap. Cichoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:5

38e minuut.
Szücs met een sublieme pass. Damião met een sublieme pass. Tănase rent richting de bal. Tănase draait met de bal, schiet en ... Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:6

40e minuut.
Klungelig pakt Damião de bal. Damião met een sublieme pass. Tănase rent richting de bal. Tănase schiet op doel. Cichoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik Warszawa 75%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 25%.
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:7

63e minuut.
Szücs geeft een lange en hoge pass. Dobalyan kopt de bal weg. Szücs speelt de bal door. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan draait met de bal, schiet en ... Cichoń bokst de bal weg.

67e minuut.
Jaszczur onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaszczur met een snelle inworp. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouret komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dudziński geeft de bal voor. Damião speelt de bal door. Tănase rent richting de bal. Tănase schiet op doel. Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:9

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebane komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Matošević rent richting de bal. Matošević passt de bal in één keer door. Mouret is nu in balbezit. Mouret schiet op doel. Cichoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik Warszawa 71%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 29%.
KS Lotnik Warszawa - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:10