Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolnik Odcinek CARLSBERG KURZA GÓRA
krowa kolorowa Tactiek fredek
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski passt de bal zonder na te denken. Smółka rent richting de bal. Salimi verovert de bal door een tackle van achteren. Salimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Maróti passt de bal zonder na te denken. Mirski rent richting de bal. Mirski probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba geeft een lange en hoge pass. Cierkos bokst de bal weg.

7e minuut.
Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese passt de bal zonder na te denken. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi draait met de bal, schiet en ... Cierkos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

11e minuut.
Daar is Wichorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salimi verovert de bal door een tackle van achteren. Soboczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soboczyński krijgt een gele kaart. Salimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Salimi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirski de bal. Wichorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wichorowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman geeft een hoge lob. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kuczka trapt de bal weg van het doel. Genovese geeft de bal voor. Klungelig pakt Soboczyński de bal. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba geeft een lange en hoge pass. Gajda kopt de bal weg. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sysiak rent richting de bal. Smółka rent richting de bal. Smółka speelt de bal door. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka speelt de bal door. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szeregowy probeert naar een medespeler te passen. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek passt de bal met de wreef. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rempalski rent richting de bal. Rempalski passt de bal zonder na te denken. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Kuczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rolnik Odcinek - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

42e minuut.
Mirski geeft de bal voor. Salimi is nu in balbezit. Anasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anasiak krijgt een gele kaart. Salimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Salimi neemt zijn aanloop. Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel. Cierkos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 48%, CARLSBERG KURZA GÓRA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolnik Odcinek - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

46e minuut.
Mirski passt de bal in één keer door. Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi onderschept slim de pass. Salimi geeft de bal voor. Gajda springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:2

64e minuut.
Mirski geeft de bal voor. Szeregowy is nu in balbezit. Szeregowy geeft de bal voor. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Maróti met een sublieme pass. Salimi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Genovese zal de hoekschop nemen. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zagłoba is nu in balbezit. Szeregowy onderschept slim de pass. Szeregowy probeert naar een medespeler te passen. Ogierman rent richting de bal. Ogierman schiet op doel. Kuczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Toczek met een sublieme pass. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba passt de bal zonder na te denken. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 54%, CARLSBERG KURZA GÓRA 46%.
Rolnik Odcinek - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:2