Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC Farbowane Lisy
Legia Warszawa Tactiek Wisienka
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
50.9 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski passt de bal zonder na te denken. Baran is nu in balbezit. Baran geeft een hoge lob. Kaak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Maragnano speelt de bal door. Baran rent richting de bal. Baran passt de bal in één keer door. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kaak rent richting de bal. Kaak passt de bal met de wreef. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Farbowane Lisy 0:1

14e minuut.
Schindler passt de bal in één keer door. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faron krijgt een gele kaart. Kaak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Daar is Schindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maragnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnano passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Dziwak onderschept slim de pass. Dziwak geeft een hoge lob. Mureşanu probeert de bal met de borst te controleren. Kaak rent richting de bal. Kaak draait met de bal, schiet en ... Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Farbowane Lisy 0:2

44e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Inworp. Sadłowski met een snelle inworp. Kaak is nu in balbezit. Kaak schiet op doel. Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 62%, Farbowane Lisy 38%.
Chomiczówka FC - Farbowane Lisy 0:2

52e minuut.
Baran kopt de bal weg. Kaak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bouras ... Strafschop! Kaak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Czapla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Baran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baran passt de bal met de wreef. Maragnano speelt de bal door. Kaak rent richting de bal. Kaak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maragnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baran de bal. Baran geeft een hoge lob. Kaak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski passt de bal met de wreef. Maragnano probeert naar een medespeler te passen. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski begaat een overtreding. Stewart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Faron met een snel genomen vrije trap. Olechowski rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Farbowane Lisy 1:2

79e minuut.
Baran speelt de bal door. Forchetti heeft problemen om de bal te vangen. Maragnano probeert naar een medespeler te passen. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak schiet op doel. Czapla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 56%, Farbowane Lisy 44%.
Chomiczówka FC - Farbowane Lisy 1:2