Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tur Turek Kosmiczne Smoki
523_S22m1 Tactiek czarna kura2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 61.6
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prinsier raakt geblesseerd tijdens het duel. Prinsier neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pietra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 0:1

12e minuut.
Brčinović verovert de bal door een tackle van achteren. Brčinović geeft een hoge lob. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński draait met de bal, schiet en ... Tanghalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miśkowiec geeft een hoge lob. Aracı kopt de bal weg. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Müntener springt en kopt de bal. Tanghalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tarabello verovert de bal door een tackle van achteren. Parrales verovert de bal door een tackle van achteren. Parrales speelt de bal door. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 0:2

22e minuut.
Consuegra geeft de bal voor. Tarabello heeft problemen om de bal te vangen. Prinsier rent richting de bal. Prinsier draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 0:3

34e minuut.
Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso is nu in balbezit. Hermoso geeft een hoge lob. Dinulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Pietra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 0:4

36e minuut.
Tarabello is nu in balbezit. Tarabello geeft een hoge lob. Müntener is nu in balbezit. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Tanghalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 1:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milinte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso geeft een lange en hoge pass. Prinsier kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Consuegra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parrales is nu in balbezit. Parrales passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Consuegra de bal. Consuegra geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 55%, Kosmiczne Smoki 45%.
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 1:4

53e minuut.
Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Prinsier legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pietra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 1:5

66e minuut.
Hermoso heeft problemen om de bal te vangen. Hermoso passt de bal zonder na te denken. Consuegra rent richting de bal. Consuegra geeft de bal voor. Dinulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Milinte is nu in balbezit. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj geeft de bal voor. Müntener rent richting de bal. Müntener schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miśkowiec heeft problemen om de bal te vangen. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Milevoj rent richting de bal. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Kuszniak heeft problemen om de bal te vangen. Aracı geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Miśkowiec de bal onder controle te krijgen. Tanghalan bokst de bal weg. Müntener rent richting de bal. Müntener draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Tarabello kopt de bal weg. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber begaat een overtreding. Huber krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Consuegra is nu in balbezit. Aracı onderschept slim de pass. Aracı geeft een lange en hoge pass. Müntener springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Miśkowiec kopt de bal weg. Prinsier rent richting de bal. Parrales is nu in balbezit. Parrales geeft de bal voor. Dinulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Pietra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Brčinović geeft een hoge lob. Miśkowiec is nu in balbezit. Parrales probeert naar een medespeler te passen. Hermoso is nu in balbezit. Hermoso geeft een hoge lob. Pietra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Aracı rent richting de bal. Dinulescu begaat een overtreding. Aracı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarabello met een snel genomen vrije trap. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński draait met de bal, schiet en ... Tanghalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 52%, Kosmiczne Smoki 48%.
Tur Turek - Kosmiczne Smoki 1:5