Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Dwikozy Niebieskie Katowice
taktyka Tactiek Ultra ofensywna
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
25 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Matusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev passt de bal in één keer door. Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Belman is nu in balbezit. Belman passt de bal met de wreef. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık schiet op doel. Rubáš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Thiên Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Phú geeft een lange en hoge pass. Herheim kopt de bal weg. Klungelig pakt Fərzəliyev de bal. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Herheim haalt uit met een fantastische trap. Jegliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 1:0

12e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Thiên Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Phú geeft de bal voor. Gado rent richting de bal. Gado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pajewski is nu in balbezit. Pajewski geeft de bal voor. Eliaçık kopt de bal weg. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski schiet op doel. Rubáš bokst de bal weg. Retlewski rent richting de bal. Retlewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Matusiewicz passt de bal zonder na te denken. Gado is nu in balbezit. Gado passt de bal in één keer door. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Herheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat geeft de bal voor. Egholm kopt de bal weg. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Matusiewicz met een snelle inworp. Herheim probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 2:0

36e minuut.
Coxinha is nu in balbezit. Pajewski onderschept slim de pass. Pajewski met een sublieme pass. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 2:1

39e minuut.
Khursa onderschept slim de pass. Khursa geeft een hoge lob. Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 3:1

40e minuut.
Retlewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lebel komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Habermann rent richting de bal. Eliaçık begaat een overtreding. Habermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egholm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fərzəliyev kopt de bal weg. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Herheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fərzəliyev de bal. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 4:1

45e minuut.
Coxinha probeert naar een medespeler te passen. Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gado probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dwikozy 48%, Niebieskie Katowice 52%.
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 5:1

47e minuut.
Scalat geeft een lange en hoge pass. Thiên Phú is nu in balbezit. Thiên Phú geeft de bal voor. Gado rent richting de bal. Gado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 6:1

49e minuut.
Eliaçık passt de bal met de wreef. Ringström is nu in balbezit. Ringström geeft een lange en hoge pass. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belman haalt uit met een fantastische trap. Rubáš bokst de bal weg.

50e minuut.
Ringström met een snelle inworp. Eliaçık is nu in balbezit. Habermann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eliaçık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsiligiridis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rubáš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Habermann met een harde bal richting middenveld. Fərzəliyev kopt de bal weg. Herheim rent richting de bal. Herheim haalt uit met een fantastische trap. Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 7:1

56e minuut.
Ringström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lebel krijgt zijn hoofd ertegen. Belman rent richting de bal. Belman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Thiên Phú geeft de bal voor. Herheim kopt de bal weg. Gado probeert de bal met de borst te controleren. Gado draait met de bal, schiet en ... Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 8:1

60e minuut.
Inworp. Matusiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Herheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herheim haalt uit met een fantastische trap. Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 9:1

61e minuut.
Egholm kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pajewski kopt de bal weg. Lebel rent richting de bal. Lebel probeert naar een medespeler te passen. Belman rent richting de bal. Belman draait met de bal, schiet en ... Rubáš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt French de bal. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Khursa met een snelle inworp. Gado rent richting de bal. Gado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 10:1

64e minuut.
Bracci rent richting de bal. Bracci passt de bal zonder na te denken. Gado is nu in balbezit. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Pajewski de bal. Coxinha speelt de bal door. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 11:1

82e minuut.
Douridas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herheim is nu in balbezit. Douridas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Douridas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Thiên Phú maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fərzəliyev kopt de bal weg. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Herheim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matusiewicz is nu in balbezit. Matusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dwikozy 54%, Niebieskie Katowice 46%.
Sparta Dwikozy - Niebieskie Katowice 12:1