Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torero_tr26 Kosmiczne Smoki
E-Liga Tactiek czarna kura2
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier verovert de bal door een tackle van achteren. Prinsier passt de bal met de wreef. Parrales rent richting de bal. Parrales geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dinulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:1

8e minuut.
Hermoso rent richting de bal. Hermoso geeft een hoge lob. Daar is Prinsier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinsier haalt uit met een fantastische trap. Urbacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:2

10e minuut.
Consuegra geeft een hoge lob. Hermoso rent richting de bal. Hermoso speelt de bal door. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prinsier passt de bal in één keer door. Hermoso probeert naar een medespeler te passen. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu geeft een lange en hoge pass. Prinsier krijgt zijn hoofd ertegen. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Consuegra rent richting de bal. Consuegra met een sublieme pass. Hermoso rent richting de bal. Hermoso geeft een hoge lob. Prinsier springt en kopt de bal. Urbacz bokst de bal weg.

24e minuut.
Pescoço kan de bal niet met de borst controleren. Consuegra rent richting de bal. Met opzet legt Pescoço zijn tegenspeler op de grond. Pescoço krijgt een gele kaart. Consuegra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Consuegra kan niet meer verder spelen. Haanperä komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Haanperä speelt de bal door. Hermoso rent richting de bal. Hermoso passt de bal met de wreef. Dinulescu rent richting de bal. Dinulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Parrales heeft problemen om de bal te vangen. Parrales passt de bal met de wreef. Hermoso speelt de bal door. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Parrales met een snelle inworp. Haanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Haanperä geeft een lange en hoge pass. Dinulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torero_tr26 72%, Kosmiczne Smoki 28%.
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:3

46e minuut.
Lică komt het veld opgelopen. Sadlok komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Parrales rent richting de bal. Parrales passt de bal in één keer door. Hermoso is nu in balbezit. Hermoso geeft de bal voor. Dinulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prinsier is nu in balbezit. Prinsier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:4

53e minuut.
Vessadas rent richting de bal. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok geeft een hoge lob. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Groblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Groblewski passt de bal in één keer door. Hermoso rent richting de bal. Hermoso geeft een hoge lob. Prinsier springt en kopt de bal. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dinulescu rent richting de bal. Dinulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:5

64e minuut.
Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu speelt de bal door. Hermoso rent richting de bal. Hermoso geeft een lange en hoge pass. Prinsier springt en kopt de bal. Urbacz bokst de bal weg.

67e minuut.
Dinulescu speelt de bal door. Hermoso is nu in balbezit. Daar is Hermoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:6

71e minuut.
Hebda rent richting de bal. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hebda krijgt een gele kaart. Parrales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dinulescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:7

77e minuut.
Haanperä passt de bal met de wreef. Hermoso is nu in balbezit. Hermoso probeert naar een medespeler te passen. Haanperä geeft een hoge lob. Prinsier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hermoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Theem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinsier rent richting de bal. Prinsier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:8

87e minuut.
Adamkiewicz passt de bal met de wreef. Roshdy met een sublieme pass. Klungelig pakt Theem de bal. Prinsier rent richting de bal. Prinsier schiet op doel. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torero_tr26 61%, Kosmiczne Smoki 39%.
torero_tr26 - Kosmiczne Smoki 0:9