Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tur Turek torero_tr26
523_S22m1 Tactiek E-Liga
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Tarabello verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabello geeft een lange en hoge pass. Theem bereikt de bal nog maar net als eerste. Su verovert de bal door een tackle van achteren. Su schiet op doel. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński geeft de bal voor. Su is nu in balbezit. Su draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Theem de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aracı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj geeft een hoge lob. Su krijgt zijn hoofd ertegen. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Milevoj de bal onder controle te krijgen. Milevoj passt de bal zonder na te denken. Su rent richting de bal. Su haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aracı passt de bal zonder na te denken. Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński passt de bal met de wreef. Müntener is nu in balbezit. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kłosiński geeft een lange en hoge pass. Su krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - torero_tr26 1:0

21e minuut.
Su onderschept slim de pass. Su geeft de bal voor. Chiţa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aracı neemt de hoekschop. Urbacz bokst de bal weg. Müntener rent richting de bal. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - torero_tr26 2:0

25e minuut.
Jurgens geeft een hoge lob. Tarabello kopt de bal weg. Müntener speelt de bal door. Su rent richting de bal. Su draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chiţa geeft een hoge lob. Tarabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabello geeft een hoge lob. Kłosiński controleert de bal met de borst. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herr rent richting de bal. Su onderschept slim de pass. Su geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Adamkiewicz is nu in balbezit. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Müntener kopt de bal weg. Su is nu in balbezit. Su draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Aracı heeft problemen om de bal te vangen. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı verovert de bal door een tackle van achteren. Aracı geeft een lange en hoge pass. Müntener maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Aracı met een sublieme pass. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Müntener bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntener schiet op doel. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kłosiński geeft een hoge lob. Müntener rent richting de bal. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Su rent richting de bal. Su schiet op doel. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - torero_tr26 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 32%, torero_tr26 68%.
Tur Turek - torero_tr26 3:0

49e minuut.
Brčinović verovert de bal door een tackle van achteren. Brčinović geeft de bal voor. Müntener kopt de bal weg. Daar is Su, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Su draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Kłosiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fredericks komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Su verovert de bal door een tackle van achteren. Su passt de bal zonder na te denken. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Theem bereikt de bal nog maar net als eerste. Su verovert de bal door een tackle van achteren. Su passt de bal zonder na te denken. Müntener is nu in balbezit. Müntener draait met de bal, schiet en ... Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Aracı bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aracı zal de hoekschop nemen. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su draait met de bal, schiet en ... Urbacz bokst de bal weg.

65e minuut.
Aracı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fredericks controleert de bal met de borst. Oroszi is nu in balbezit. Fredericks verovert de bal door een tackle van achteren. Fredericks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vessadas rent richting de bal. Pekcesur onderschept slim de pass. Pekcesur geeft een hoge lob. Müntener bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntener schiet op doel. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vessadas kopt de bal weg. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Aracı rent richting de bal. Aracı geeft de bal voor. Daar is Theem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Su is nu in balbezit. Su haalt uit met een fantastische trap. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Brčinović onderschept slim de pass. Brčinović geeft een lange en hoge pass. Müntener heeft problemen om de bal te vangen. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Urbacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - torero_tr26 4:0

81e minuut.
Oroszi met een snelle inworp. Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aracı krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Su probeert naar een medespeler te passen. Aracı met een sublieme pass. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su draait met de bal, schiet en ... Urbacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - torero_tr26 5:0

85e minuut.
Hebda kopt de bal weg. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur geeft de bal voor. Müntener is nu in balbezit. Müntener schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 36%, torero_tr26 64%.
Tur Turek - torero_tr26 5:0