Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.057
  • Stadion: TeamGirl Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 13400
TeamGirl Sparta Dwikozy
4-1-2-1-2 Tactiek taktyka
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Klungelig pakt Benie de bal. French is nu in balbezit. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. Rubáš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Sparta Dwikozy 1:0

11e minuut.
Terlikçi speelt de bal door. Ahrens rent richting de bal. Ahrens geeft een lange en hoge pass. Benie krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Frezzolino de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Matusiewicz met een sublieme pass. Kmetsch is nu in balbezit. Ahrens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahrens krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lemming probeert naar een medespeler te passen. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi passt de bal in één keer door. Benie rent richting de bal. Benie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matusiewicz passt de bal met de wreef. Herheim met een sublieme pass. Kmetsch probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nalbandyan controleert de bal met de borst. Negreiros bokst de bal weg.

42e minuut.
Göçmez rent richting de bal. Göçmez passt de bal zonder na te denken. Terlikçi speelt de bal door. Benie rent richting de bal. Benie schiet op doel. Rubáš bokst de bal weg. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ahrens neemt de hoekschop. Benie rent richting de bal. Yatmaz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
French geeft de bal voor. Göçmez kopt de bal weg. Yatmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burczyński rent richting de bal. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Sparta Dwikozy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 46%, Sparta Dwikozy 54%.
TeamGirl - Sparta Dwikozy 2:0

50e minuut.
Daar is Yatmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński passt de bal met de wreef. Benie is nu in balbezit. Benie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lemming is nu in balbezit. Lemming geeft de bal voor. Yatmaz speelt de bal door. Lemming rent richting de bal. Lemming geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Benie de bal. Benie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
French geeft een hoge lob. Portuondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gado is nu in balbezit. Gado schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Crouzet passt de bal in één keer door. Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrens speelt de bal door. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Frezzolino rent richting de bal. Burczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Terlikçi met een sublieme pass. Benie is nu in balbezit. Benie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Matusiewicz kopt de bal weg. Daar is Crouzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmetsch speelt de bal door. Herheim is nu in balbezit. Herheim haalt uit met een fantastische trap. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lemming rent richting de bal. Lemming passt de bal met de wreef. Burczyński rent richting de bal. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yatmaz de bal onder controle te krijgen. Rubáš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Portuondo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lemming rent richting de bal. Lemming geeft de bal voor. Benie springt en kopt de bal. Rubáš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - Sparta Dwikozy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 34%, Sparta Dwikozy 66%.
TeamGirl - Sparta Dwikozy 3:0