Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Siechnice Kosmiczne Smoki
5 def Tactiek czarna kura2
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 59.2
average Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Miśkowiec geeft de bal voor. Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu onderschept slim de pass. Dinulescu draait met de bal, schiet en ... Leskó probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Kosmiczne Smoki 0:1

23e minuut.
Dinulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinulescu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu rent richting de bal. Hermoso verovert de bal door een tackle van achteren. Hermoso geeft een lange en hoge pass. Dinulescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Kosmiczne Smoki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Siechnice 50%, Kosmiczne Smoki 50%.
KS Siechnice - Kosmiczne Smoki 0:2

46e minuut.
Kuszniak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak geeft een hoge lob. Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec geeft de bal voor. Prinsier is nu in balbezit. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Kosmiczne Smoki 0:3

72e minuut.
Haanperä onderschept slim de pass. Haanperä passt de bal zonder na te denken. Ambrożewski is nu in balbezit. Dinulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinulescu haalt uit met een fantastische trap. Leskó bokst de bal weg.

84e minuut.
Tokur is nu in balbezit. Haanperä onderschept slim de pass. Haanperä speelt de bal door. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu schiet op doel. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prinsier rent richting de bal. Prinsier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Kosmiczne Smoki 0:4

89e minuut.
Biesik krijgt zijn hoofd ertegen. Kuszniak kopt de bal weg. Haanperä speelt de bal door. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Siechnice 46%, Kosmiczne Smoki 54%.
KS Siechnice - Kosmiczne Smoki 0:4