Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRT Tur Turek
4-3-3 Martin Tactiek 523_S22m1
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Milevoj is nu in balbezit. Milevoj passt de bal in één keer door. Müntener bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Garrelts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Müntener bereikt de bal nog maar net als eerste. Su rent richting de bal. Müntener is nu in balbezit. Müntener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Tur Turek 0:1

16e minuut.
Milevoj rent richting de bal. Milevoj geeft een hoge lob. Müntener kopt de bal weg. Aracı is nu in balbezit. Aracı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikäläinen. Kłosiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Milevoj met een snel genomen vrije trap. Müntener springt en kopt de bal. Garrelts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Tur Turek 0:2

24e minuut.
Jończyk met een snelle inworp. Tarabello geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ikäläinen de bal onder controle te krijgen. Müntener is nu in balbezit. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Garrelts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Jończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda passt de bal met de wreef. Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 57%, Tur Turek 43%.
WRT - Tur Turek 0:2

53e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński passt de bal met de wreef. Aracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı geeft een hoge lob. Su springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Müntener rent richting de bal. Müntener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Tur Turek 0:3

69e minuut.
Huber passt de bal in één keer door. Milevoj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jończyk. Jończyk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Casabona kopt de bal weg. Ikäläinen geeft een lange en hoge pass. Milevoj rent richting de bal. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Müntener springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 58%, Tur Turek 42%.
WRT - Tur Turek 0:3