Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torero_tr26 TeamGirl
E-Liga Tactiek 4-1-2-1-2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Portuondo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lemming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemming passt de bal in één keer door. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński schiet op doel. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - TeamGirl 0:1

15e minuut.
Hebda is nu in balbezit. Hebda met een sublieme pass. Portuondo speelt de bal door. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas schiet op doel. Negreiros bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Hebda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göçmez rent richting de bal. Hebda verovert de bal door een tackle van achteren. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crouzet geeft de bal voor. Benie rent richting de bal. Benie schiet op doel. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Roshdy passt de bal met de wreef. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda passt de bal met de wreef. Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Negreiros met een harde bal richting middenveld. Roshdy kan de bal niet met de borst controleren. Ahrens met een sublieme pass. Benie is nu in balbezit. Benie haalt uit met een fantastische trap. Urbacz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Urbacz met een sublieme pass. Göçmez geeft een lange en hoge pass. Benie rent richting de bal. Benie schiet op doel. De bal raakt de paal. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - TeamGirl 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torero_tr26 55%, TeamGirl 45%.
torero_tr26 - TeamGirl 0:2

53e minuut.
Vessadas kopt de bal weg. Portuondo heeft problemen om de bal te vangen. Adamkiewicz is nu in balbezit. Adamkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torero_tr26 - TeamGirl 1:2

55e minuut.
Crouzet verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Roshdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz draait met de bal, schiet en ... Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
torero_tr26 - TeamGirl 2:2

58e minuut.
Portuondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nalbandyan. Adamkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roshdy komt bij de bal en schiet. Negreiros bokst de bal weg.

68e minuut.
Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Hebda is nu in balbezit. Hebda passt de bal met de wreef. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Adamkiewicz kopt de bal weg. Vessadas is nu in balbezit. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Nalbandyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hebda onderschept slim de pass. Vessadas rent richting de bal. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda draait met de bal, schiet en ... Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crouzet rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torero_tr26 51%, TeamGirl 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torero_tr26 - TeamGirl 2:2