Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.057
  • Stadion: Fc Będzin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22698
Fc Będzin Patalachy FC
dejv Tactiek Super Def
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 37.9
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Palz passt de bal in één keer door. García Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. García Argüelles probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bianco met een sublieme pass. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis passt de bal met de wreef. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Medonho speelt de bal door. Gibson rent richting de bal. Gibson passt de bal zonder na te denken. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 1:0

16e minuut.
Pizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzato passt de bal in één keer door. Bianco geeft een hoge lob. Theodorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. Sikima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 2:0

16e minuut.
Bilbao speelt de bal door. Sandıkçıoğlu rent richting de bal. Sandıkçıoğlu geeft de bal voor. Baeta rent richting de bal. Baeta draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
García Argüelles is nu in balbezit. García Argüelles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramírez de bal. Baeta is nu in balbezit. Baeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 2:1

24e minuut.
Petchy kopt de bal weg. Poparda speelt de bal door. Pilarz heeft problemen om de bal te vangen. Gibson rent richting de bal. Gibson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pizzato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson haalt uit met een fantastische trap. Sikima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 3:1

29e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzato onderschept slim de pass. Pizzato met een sublieme pass. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Gibson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
García Argüelles speelt de bal door. Pizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 4:1

39e minuut.
Pizzato probeert naar een medespeler te passen. Bianco is nu in balbezit. Bianco passt de bal in één keer door. Gibson is nu in balbezit. Gibson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 31%, Patalachy FC 69%.
Fc Będzin - Patalachy FC 4:1

52e minuut.
Petchy met een sublieme pass. Scapin rent richting de bal. Scapin passt de bal in één keer door. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson passt de bal zonder na te denken. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 5:1

67e minuut.
Pizzato passt de bal in één keer door. Flosason bereikt de bal nog maar net als eerste. Flosason geeft een hoge lob. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Medonho verovert de bal door een tackle van achteren. Medonho speelt de bal door. Bianco speelt de bal door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bilbao rent richting de bal. Bilbao passt de bal met de wreef. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco geeft een lange en hoge pass. Petchy heeft problemen om de bal te vangen. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cámara Rey is nu in balbezit. Pizzato verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzato geeft een hoge lob. Gibson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - Patalachy FC 6:1

89e minuut.
Scapin rent richting de bal. Scapin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Medonho de bal. Pizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koszora met een harde bal richting middenveld. Vignazia kopt de bal weg. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 36%, Patalachy FC 64%.
Fc Będzin - Patalachy FC 6:1