Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebieskie Katowice Laskowianka
Ultra ofensywna Tactiek De1end
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Podgórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodný rent richting de bal. Rucki onderschept slim de pass. Rucki schiet op doel. Moradiellos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 1:0

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Becú stond buitenspel. Gwóźdź neemt vlug de vrije trap. Zabunović rent richting de bal. Graaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf schiet op doel. Binggeli bokst de bal weg.

28e minuut.
Binggeli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Knioch de bal. Knioch probeert naar een medespeler te passen. Graaf is nu in balbezit. Graaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Podgórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becú is nu in balbezit. Sysio is nu in balbezit. Podgórski verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórski schiet op doel. Moradiellos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rózgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Boncz rent richting de bal. Boncz met een sublieme pass. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 1:1

41e minuut.
Zabunović passt de bal met de wreef. Deptuła is nu in balbezit. Boncz onderschept slim de pass. Boncz geeft een hoge lob. Zabunović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Katowice 60%, Laskowianka 40%.
Niebieskie Katowice - Laskowianka 1:2

47e minuut.
Binggeli probeert naar een medespeler te passen. Boncz kopt de bal weg. Crets heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Binggeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Offor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Służalec komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zabunović is nu in balbezit. Graaf is nu in balbezit. Rózgiewicz met een sublieme pass. Knioch rent richting de bal. Knioch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Binggeli trapt de bal weg. Rózgiewicz rent richting de bal. Bakiera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bakiera krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Knioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graaf rent richting de bal. Graaf schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crets de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rózgiewicz met een sublieme pass. Boncz met een sublieme pass. Cacciopini heeft problemen om de bal te vangen. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Binggeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Knioch rent richting de bal. Knioch speelt de bal door. Graaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf schiet op doel. Binggeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 1:3

61e minuut.
Włodyga geeft de bal voor. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić geeft een hoge lob. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Binggeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Graaf passt de bal in één keer door. Knioch kan de bal niet met de borst controleren. Knioch probeert naar een medespeler te passen. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Binggeli bokst de bal weg.

73e minuut.
Abu Firuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuła verovert de bal door een tackle van achteren. Deptuła probeert naar een medespeler te passen. Becú rent richting de bal. Becú draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podgórski rent richting de bal. Podgórski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 2:3

76e minuut.
Knioch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graaf rent richting de bal. Kıraç speelt de bal door. Graaf probeert de bal met de borst te controleren. Graaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Zabunović de bal. Rózgiewicz speelt de bal door. Zabunović rent richting de bal. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cacciopini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boncz zal de hoekschop nemen. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Binggeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zabunović rent richting de bal. Włodyga is nu in balbezit. Zabunović onderschept slim de pass. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 2:4

86e minuut.
Boncz geeft een lange en hoge pass. Knioch geeft de bal voor. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - Laskowianka 2:5

88e minuut.
Rózgiewicz speelt de bal door. Knioch is nu in balbezit. Knioch passt de bal met de wreef. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Binggeli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Katowice 68%, Laskowianka 32%.
Niebieskie Katowice - Laskowianka 2:5