Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Mińsk Maz. Niebieskie Katowice
nowa Tactiek Ultra ofensywna
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
43 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 37.6
incredible Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzybek krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Mesa probeert naar een medespeler te passen. Espada kopt de bal weg. Selymes is nu in balbezit. Selymes schiet op doel. Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 1:0

7e minuut.
Smolarow geeft een hoge lob. Bracci kopt de bal weg. Ringström is nu in balbezit. Račkauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Račkauskis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Račkauskis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espada krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jegliński met een harde bal richting middenveld. Creţu kopt de bal weg. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 2:0

13e minuut.
Espada schiet op doel. Douridas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Račkauskis neemt de hoekschop. Espada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jegliński trapt de bal weg. Grzybek rent richting de bal. Grzybek passt de bal in één keer door. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Douridas kopt de bal weg. Grzybek heeft problemen om de bal te vangen. Pajewski probeert naar een medespeler te passen. Scalat is nu in balbezit. Scalat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Selymes rent richting de bal. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov passt de bal zonder na te denken. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 3:0

20e minuut.
Riisenberg speelt de bal door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada passt de bal zonder na te denken. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 4:0

23e minuut.
Serebrianikov is nu in balbezit. Douridas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serebrianikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Selymes neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 5:0

23e minuut.
Belman probeert naar een medespeler te passen. Retlewski is nu in balbezit. Serebrianikov onderschept slim de pass. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espada is nu in balbezit. Espada draait met de bal, schiet en ... Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Douridas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riisenberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serebrianikov krijgt zijn hoofd ertegen. Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 6:0

27e minuut.
Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Espada rent richting de bal. Tsiligiridis rent richting de bal. Espada onderschept slim de pass. Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 7:0

29e minuut.
Serebrianikov probeert naar een medespeler te passen. Riisenberg rent richting de bal. Riisenberg passt de bal zonder na te denken. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel. Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 8:0

32e minuut.
Creţu speelt de bal door. Račkauskis is nu in balbezit. Račkauskis passt de bal zonder na te denken. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Riisenberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serebrianikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douridas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serebrianikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serebrianikov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 9:0

36e minuut.
Creţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybek geeft de bal voor. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 10:0

37e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Tsiligiridis is nu in balbezit. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 11:0

41e minuut.
Serebrianikov passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal zonder na te denken. Espada rent richting de bal. Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 12:0

43e minuut.
Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg probeert naar een medespeler te passen. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 13:0

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jegliński niet meer kan verder spelen. Służalec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 32%, Niebieskie Katowice 68%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 13:0

48e minuut.
Grzybek met een sublieme pass. Kulas is nu in balbezit. Kulas geeft de bal voor. Espada maakt een snoekduik en kopt de bal. Służalec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

52e minuut.
Douridas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pajewski de bal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 14:0

56e minuut.
Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybek onderschept slim de pass. Grzybek met een sublieme pass. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. Służalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel. Służalec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 15:0

57e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Selymes probeert naar een medespeler te passen. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kulas geeft de bal voor. Daar is Bracci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes is nu in balbezit. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Creţu probeert naar een medespeler te passen. Serebrianikov is nu in balbezit. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 16:0

63e minuut.
Serebrianikov geeft de bal voor. Klungelig pakt Douridas de bal. Pajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Račkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Račkauskis speelt de bal door. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada draait met de bal, schiet en ... Służalec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 17:0

68e minuut.
Tsiligiridis is nu in balbezit. Tsiligiridis geeft de bal voor. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Służalec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 18:0

73e minuut.
Creţu met een sublieme pass. Račkauskis rent richting de bal. Račkauskis met een sublieme pass. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. Służalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Służalec met een sublieme pass. Grzybek probeert naar een medespeler te passen. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Służalec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 19:0

78e minuut.
Bracci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Puhakainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Creţu geeft de bal voor. Espada maakt een snoekduik en kopt de bal. Służalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espada is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Smolarow passt de bal zonder na te denken. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Smolarow passt de bal zonder na te denken. Račkauskis met een sublieme pass. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ... Służalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. Paal! Służalec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serebrianikov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Creţu geeft een hoge lob. Selymes kopt de bal weg. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. Służalec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 20:0

87e minuut.
Serebrianikov probeert naar een medespeler te passen. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg geeft een lange en hoge pass. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 21:0

88e minuut.
Račkauskis kopt de bal weg. Espada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsiligiridis. Tsiligiridis krijgt een gele kaart. Espada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Creţu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selymes rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 20%, Niebieskie Katowice 80%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Niebieskie Katowice 21:0