Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Mińsk Maz. torero_tr26
nowa Tactiek E-Liga
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 50.8
incredible Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Serebrianikov rent richting de bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal in één keer door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lampard onderschept slim de pass. Lampard probeert naar een medespeler te passen. Serebrianikov rent richting de bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 1:0

11e minuut.
Jurgens met een sublieme pass. Cahangirov met een sublieme pass. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis verovert de bal door een tackle van achteren. Kosionis schiet op doel. Gia Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 1:1

13e minuut.
Račkauskis geeft een lange en hoge pass. Lampard rent richting de bal. Roshdy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roshdy krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Smolarow geeft een hoge lob. Riisenberg rent richting de bal. Riisenberg geeft een lange en hoge pass. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow met een sublieme pass. Lampard is nu in balbezit. Lampard geeft een lange en hoge pass. Espada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Adamkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hebda de bal. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 2:1

28e minuut.
Pescoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov rent richting de bal. Creţu begaat een overtreding. Creţu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg speelt de bal door. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada haalt uit met een fantastische trap. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 3:1

32e minuut.
Račkauskis is nu in balbezit. Račkauskis passt de bal met de wreef. Lampard is nu in balbezit. Lampard geeft een hoge lob. Espada springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Creţu onderschept slim de pass. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada draait met de bal, schiet en ... Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Račkauskis met een sublieme pass. Lampard is nu in balbezit. Lampard speelt de bal door. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov schiet op doel. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 4:1

41e minuut.
Günaydın passt de bal met de wreef. Jurgens heeft problemen om de bal te vangen. Jurgens passt de bal in één keer door. Kosionis rent richting de bal. Kosionis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Selymes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hebda de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riisenberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espada springt en kopt de bal. Urbacz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 36%, torero_tr26 64%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 4:1

48e minuut.
Račkauskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampard is nu in balbezit. Lampard probeert naar een medespeler te passen. Račkauskis geeft een lange en hoge pass. Espada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 5:1

50e minuut.
Račkauskis speelt de bal door. Daar is Lampard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampard speelt de bal door. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Kosionis de bal onder controle te krijgen. Riisenberg rent richting de bal. Riisenberg probeert naar een medespeler te passen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Selymes kopt de bal weg. Espada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes draait met de bal, schiet en ... Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Smolarow passt de bal met de wreef. Lampard rent richting de bal. Lampard geeft een lange en hoge pass. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg passt de bal in één keer door. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jurgens met een snelle inworp. Cahangirov rent richting de bal. Račkauskis onderschept slim de pass. Račkauskis geeft een lange en hoge pass. Selymes maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Račkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Račkauskis geeft een hoge lob. Hebda probeert de bal met de borst te controleren. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Creţu verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas rent richting de bal. Creţu is nu in balbezit. Creţu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg passt de bal in één keer door. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 6:1

75e minuut.
Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg heeft problemen om de bal te vangen. Riisenberg probeert naar een medespeler te passen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg speelt de bal door. Selymes is nu in balbezit. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Riisenberg passt de bal in één keer door. Theem verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel. Urbacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 7:1

88e minuut.
Kulas geeft een hoge lob. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Daar is Theem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes rent richting de bal. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 24%, torero_tr26 76%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - torero_tr26 8:1