Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebieskie Katowice torero_tr26
Ultra ofensywna Tactiek E-Liga
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Jurgens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojko rent richting de bal. Bojko draait met de bal, schiet en ... Panait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - torero_tr26 0:1

7e minuut.
Adamkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adamkiewicz met een sublieme pass. Cahangirov heeft problemen om de bal te vangen. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Roshdy geeft een lange en hoge pass. Kosionis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodyga. Włodyga krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Roshdy geeft een hoge lob. Bojko rent richting de bal. Bojko passt de bal met de wreef. Kosionis rent richting de bal. Kosionis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Panait trapt de bal weg. Rucki kopt de bal weg. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Becú kan de bal niet met de borst controleren. Hebda is nu in balbezit. Hebda met een sublieme pass. Bojko heeft problemen om de bal te vangen. Bojko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bojko passt de bal zonder na te denken. Adamkiewicz rent richting de bal. Adamkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bojko rent richting de bal. Bojko draait met de bal, schiet en ... Panait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bakiera passt de bal in één keer door. Rucki rent richting de bal. Pescoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki schiet op doel. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Cahangirov kopt de bal weg. Kosionis rent richting de bal. Kosionis passt de bal in één keer door. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Panait met een sublieme pass. Cahangirov kopt de bal weg. Daar is Crets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bojko rent richting de bal. Bojko passt de bal in één keer door. Cahangirov probeert naar een medespeler te passen. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rucki speelt de bal door. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú met een sublieme pass. Podgórski rent richting de bal. Podgórski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Katowice 64%, torero_tr26 36%.
Niebieskie Katowice - torero_tr26 0:1

48e minuut.
Pescoço passt de bal met de wreef. Günaydın is nu in balbezit. Günaydın met een sublieme pass. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hebda geeft een lange en hoge pass. Offor is nu in balbezit. Bojko onderschept slim de pass. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Adamkiewicz kopt de bal weg. Daar is Offor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko onderschept slim de pass. Bojko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cahangirov met een sublieme pass. Crets speelt de bal door. Rucki kan de bal niet met de borst controleren. Bojko rent richting de bal. Bojko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - torero_tr26 0:2

59e minuut.
Adamkiewicz onderschept slim de pass. Adamkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bojko kopt de bal weg. Bojko is nu in balbezit. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kıraç geeft een hoge lob. Inworp. Jurgens met de inworp. Bojko rent richting de bal. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deptuła is nu in balbezit. Rucki rent richting de bal. Deptuła met een sublieme pass. Becú kan de bal niet met de borst controleren. Becú haalt uit met een fantastische trap. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Cahangirov speelt de bal door. Daar is Jurgens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurgens speelt de bal door. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jurgens rent richting de bal. Jurgens speelt de bal door. Bojko rent richting de bal. Bojko schiet op doel. Panait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - torero_tr26 0:3

79e minuut.
Włodyga is nu in balbezit. Kosionis verovert de bal door een tackle van achteren. Kosionis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Podgórski passt de bal met de wreef. Becú is nu in balbezit. Roshdy verovert de bal door een tackle van achteren. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Katowice 57%, torero_tr26 43%.
Niebieskie Katowice - torero_tr26 0:3