Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floose Barca Cargovia Kargowa ;]
odbyciak Tactiek new
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Kishna passt de bal in één keer door. Marie rent richting de bal. Marie geeft een lange en hoge pass. Szabics krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 0:1

19e minuut.
Fernández Montes rent richting de bal. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Krentusz rent richting de bal. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Krentusz probeert de bal met de borst te controleren. Krentusz speelt de bal door. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Petrolini verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz probeert naar een medespeler te passen. Lutz is nu in balbezit. Lutz draait met de bal, schiet en ... Bošnjaković bokst de bal weg. Kranevitter heeft problemen om de bal te vangen. Zapędowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapędowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 1:1

38e minuut.
Bonin is nu in balbezit. Ocipka onderschept slim de pass. Ocipka passt de bal in één keer door. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lutz schiet op doel. Bošnjaković speelt de bal door. Kishna kopt de bal weg. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 51%, Cargovia Kargowa ;] 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 1:1

47e minuut.
Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz geeft een lange en hoge pass. Zapędowski kopt de bal weg. Lutz rent richting de bal. Lutz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grzywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz passt de bal met de wreef. Zapędowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapędowski draait met de bal, schiet en ... Bošnjaković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 2:1

60e minuut.
Bošnjaković trapt de bal weg. Klungelig pakt Marie de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Montes met een snelle inworp. Krentusz geeft een hoge lob. Bošnjaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Fernández Montes geeft de bal voor. Szabics probeert de bal aan de voet te houden. Manso speelt de bal door. Lutz rent richting de bal. Lutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Manso speelt de bal door. Zapędowski heeft problemen om de bal te vangen. Paluch rent richting de bal. Zapędowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zapędowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 3:1

78e minuut.
Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kishna met de inworp. Marie is nu in balbezit. Marie geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Paluch onderschept slim de pass. Paluch geeft een lange en hoge pass. Wojak kopt de bal weg. Daar is Szabics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 43%, Cargovia Kargowa ;] 57%.
floose Barca - Cargovia Kargowa ;] 3:2