Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC Moc Wikinga
532R Tactiek 4-1-3-2 druga
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Colturi kopt de bal weg. Żyrkowski rent richting de bal. Mall is nu in balbezit. Mall geeft een hoge lob. Viskari springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bigalke passt de bal in één keer door. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech begaat een overtreding. Kipkoech krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osenkowski kopt de bal weg. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski geeft de bal voor. Viskari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 1:0

20e minuut.
Osenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żyrkowski zal de hoekschop nemen. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
van Hoye passt de bal zonder na te denken. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski passt de bal met de wreef. Viskari heeft problemen om de bal te vangen. Viskari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Colturi passt de bal met de wreef. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski probeert naar een medespeler te passen. Viskari is nu in balbezit. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Żyrkowski controleert de bal met de borst. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colturi de bal. Colturi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bronskowski met een sublieme pass. Daar is Viskari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viskari passt de bal zonder na te denken. Colturi rent richting de bal. Colturi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mall probeert naar een medespeler te passen. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal met de wreef. Colturi rent richting de bal. Colturi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bronskowski kopt de bal weg. Natzuka rent richting de bal. Viskari verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari schiet op doel. Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 43%, Moc Wikinga 57%.
Gościęcin FC - Moc Wikinga 2:0

47e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari onderschept slim de pass. Viskari passt de bal met de wreef. Colturi rent richting de bal. Colturi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 3:0

48e minuut.
Bronskowski met een sublieme pass. Shelygin rent richting de bal. Viskari verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 4:0

49e minuut.
Shelygin rent richting de bal. Shelygin passt de bal zonder na te denken. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 5:0

52e minuut.
Viskari rent richting de bal. Viskari met een sublieme pass. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski geeft de bal voor. Viskari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 6:0

56e minuut.
Colturi passt de bal met de wreef. Mall met een sublieme pass. Bronskowski speelt de bal door. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari draait met de bal, schiet en ... Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mall passt de bal zonder na te denken. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski geeft een hoge lob. Colturi is nu in balbezit. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 7:0

64e minuut.
van Hoye rent richting de bal. van Hoye geeft de bal voor. Petmezas controleert de bal met de borst. Colturi is nu in balbezit. Colturi draait met de bal, schiet en ... Almeida bokst de bal weg.

67e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye passt de bal in één keer door. Colturi is nu in balbezit. Colturi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Viskari kopt de bal weg. Klungelig pakt Sołtys de bal. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ... Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 8:0

75e minuut.
Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski geeft een hoge lob. Lavrelashvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Osenkowski geeft een hoge lob. Grzybek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mall passt de bal zonder na te denken. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski geeft een hoge lob. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mall rent richting de bal. Viskari is nu in balbezit. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Mall onderschept slim de pass. Mall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mall met een sublieme pass. Daar is Bronskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronskowski passt de bal in één keer door. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lavrelashvili is nu in balbezit. Lavrelashvili geeft een hoge lob. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski schiet op doel. Grzybek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 8:1

88e minuut.
Langone probeert de bal aan de voet te houden. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal met de wreef. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Viskari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Moc Wikinga 9:1

89e minuut.
Klungelig pakt Langone de bal. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plawgo. Plawgo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 26%, Moc Wikinga 74%.
Gościęcin FC - Moc Wikinga 9:1