Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC KP Wałbrzych
high Tactiek deff:)
53% Balbezit 47%
3% Spel op eigen helft 97%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten average
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
De Avila trapt de bal weg van het doel. Bartnicki kopt de bal weg. Ocampo met een sublieme pass. Bryjak met een sublieme pass. Daar is De Avila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 1:0

7e minuut.
van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Mall rent richting de bal. Mall geeft een lange en hoge pass. Viskari is nu in balbezit. Viskari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Goiaba geeft een hoge lob. Mall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mall passt de bal in één keer door. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Caceteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceteiro met een sublieme pass. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski geeft een hoge lob. Colturi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari geeft de bal voor. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 2:0

12e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bronskowski neemt de hoekschop. Viskari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De Avila probeert naar een medespeler te passen. van Hoye kopt de bal weg. Colturi rent richting de bal. Viskari rent richting de bal. Viskari haalt uit met een fantastische trap. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft een lange en hoge pass. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 3:0

19e minuut.
Bresciani rent richting de bal. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mall met een sublieme pass. Klungelig pakt van Hoye de bal. van Hoye geeft een lange en hoge pass. Colturi krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 4:0

27e minuut.
Klungelig pakt van Hoye de bal. van Hoye geeft een lange en hoge pass. Colturi is nu in balbezit. Colturi draait met de bal, schiet en ... De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 5:0

28e minuut.
Lupiya speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bronskowski neemt de hoekschop. Viskari maakt een snoekduik en kopt de bal. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 6:0

28e minuut.
Daar is Bresciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Hoye neemt de hoekschop. Colturi maakt een snoekduik en kopt de bal. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 7:0

33e minuut.
van Hoye passt de bal zonder na te denken. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiaba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Goiaba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Goiaba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
van Hoye kopt de bal weg. Colturi rent richting de bal. Ocampo is nu in balbezit. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo is nu in balbezit. Colturi onderschept slim de pass. Colturi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Viskari rent richting de bal. Viskari passt de bal zonder na te denken. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 8:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bronskowski neemt de hoekschop. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 9:0

44e minuut.
Bresciani geeft een lange en hoge pass. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Mall rent richting de bal. Mall geeft de bal voor. Colturi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 3%, KP Wałbrzych 97%.
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 9:0

46e minuut.
Kibowen komt het veld opgelopen. Gacharia komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Bresciani geeft de bal voor. Viskari probeert naar een medespeler te passen. Colturi rent richting de bal. Colturi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Colturi is nu in balbezit. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 10:0

60e minuut.
van Hoye rent richting de bal. van Hoye passt de bal in één keer door. Daar is Colturi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colturi haalt uit met een fantastische trap. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 11:0

62e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari geeft een lange en hoge pass. Colturi krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bronskowski geeft een hoge lob. De Avila speelt de bal door. Caceteiro met een sublieme pass. Daar is Bronskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronskowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viskari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 12:0

66e minuut.
Viskari is nu in balbezit. Colturi is nu in balbezit. Viskari rent richting de bal. Colturi is nu in balbezit. Viskari is nu in balbezit. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Doeltrap. Okayu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bronskowski draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen. Bresciani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gacharia speelt de bal door. Caceteiro speelt de bal door. Bronskowski probeert naar een medespeler te passen. Colturi rent richting de bal. Colturi draait met de bal, schiet en ... De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 13:0

71e minuut.
Waldemer komt het veld opgelopen. Mwachofi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bresciani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okayu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kibowen heeft problemen om de bal te vangen. Kibowen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Okayu is nu in balbezit. Okayu probeert naar een medespeler te passen. Colturi rent richting de bal. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 14:0

76e minuut.
Ocampo probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bronskowski zal de hoekschop nemen. Waldemer rent richting de bal. Waldemer draait met de bal, schiet en ... De Avila bokst de bal weg. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 15:0

80e minuut.
Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu passt de bal zonder na te denken. Bronskowski heeft problemen om de bal te vangen. Bronskowski geeft de bal voor. Colturi krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waldemer is nu in balbezit. Waldemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 16:0

84e minuut.
Waldemer verovert de bal door een tackle van achteren. Waldemer met een sublieme pass. Okayu is nu in balbezit. Okayu geeft een lange en hoge pass. Colturi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Colturi rent richting de bal. Colturi speelt de bal door. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 3%, KP Wałbrzych 97%.
Gościęcin FC - KP Wałbrzych 17:0