Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych Moc Wikinga
deff:) Tactiek 4-1-3-2 druga
45% Balbezit 55%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen average


1e minuut.
Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani geeft een hoge lob. Lavrelashvili kopt de bal weg. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Langone de bal. Langone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:1

3e minuut.
Osenkowski rent richting de bal. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osenkowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Żyrkowski onderschept slim de pass. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Bigalke met een sublieme pass. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bigalke passt de bal in één keer door. Ocampo met een sublieme pass. Bryjak met een sublieme pass. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Avila met een harde bal richting middenveld. Bartnicki kopt de bal weg. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:2

13e minuut.
Bigalke speelt de bal door. Inworp. Ravagnan met de inworp. Bresciani rent richting de bal. Bresciani met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lavrelashvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone haalt uit met een fantastische trap. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:3

15e minuut.
Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski onderschept slim de pass. Osenkowski met een sublieme pass. Langone rent richting de bal. Langone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lavrelashvili speelt de bal door. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone passt de bal met de wreef. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... De Avila bokst de bal weg.

19e minuut.
Osenkowski passt de bal met de wreef. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Langone probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka speelt de bal door. Lavrelashvili speelt de bal door. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Osenkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ravagnan met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żyrkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osenkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:4

29e minuut.
Bigalke verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalke passt de bal zonder na te denken. Lavrelashvili speelt de bal door. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lavrelashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Osenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osenkowski passt de bal met de wreef. Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:5

33e minuut.
Bresciani passt de bal met de wreef. Ravagnan met een sublieme pass. Daar is Kasowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone is nu in balbezit. Langone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Langone de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bigalke probeert naar een medespeler te passen. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Langone passt de bal met de wreef. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Bigalke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 94%, Moc Wikinga 6%.
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:5

49e minuut.
Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski speelt de bal door. Bigalke geeft de bal voor. Osenkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:6

53e minuut.
De Avila probeert naar een medespeler te passen. Bigalke kopt de bal weg. Kasowski heeft problemen om de bal te vangen. Langone is nu in balbezit. Langone haalt uit met een fantastische trap. De Avila bokst de bal weg. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osenkowski rent richting de bal. Bryjak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bryjak krijgt een gele kaart. Osenkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Langone legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Plawgo met een sublieme pass. Langone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski geeft de bal voor. Osenkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:7

59e minuut.
Kasowski met een sublieme pass. Inworp. Żyrkowski met de inworp. Langone rent richting de bal. Langone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bryjak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavrelashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Żyrkowski passt de bal met de wreef. Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bigalke speelt de bal door. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo rent richting de bal. Osenkowski onderschept slim de pass. Osenkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De Avila trapt de bal weg. Bigalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalke passt de bal met de wreef. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... De Avila bokst de bal weg. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone schiet op doel. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De Avila speelt de bal door. Lavrelashvili is nu in balbezit. Lavrelashvili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap. De Avila bokst de bal weg. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żyrkowski neemt de hoekschop. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Plawgo geeft een lange en hoge pass. Bigalke is nu in balbezit. Bigalke passt de bal met de wreef. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:8

86e minuut.
Bartnicki heeft problemen om de bal te vangen. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalke speelt de bal door. Klungelig pakt Żyrkowski de bal. Żyrkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Osenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osenkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bigalke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski schiet op doel. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Bartnicki de bal onder controle te krijgen. Lavrelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrelashvili geeft een lange en hoge pass. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone draait met de bal, schiet en ... De Avila bokst de bal weg. Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Lavrelashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osenkowski speelt de bal door. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ... De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 92%, Moc Wikinga 8%.
KP Wałbrzych - Moc Wikinga 0:9