Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Medalik Gościęcin FC
att Tactiek 532R
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Tomasik kopt de bal weg. Klungelig pakt Huseinagić de bal. Mall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mall krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Linnuste probeert naar een medespeler te passen. Genechten probeert naar een medespeler te passen. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel. Leszek bokst de bal weg.

14e minuut.
Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasik. Tomasik krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Intemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colturi met een sublieme pass. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari haalt uit met een fantastische trap. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Linnuste rent richting de bal. Linnuste probeert naar een medespeler te passen. Hetland rent richting de bal. Avena bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzybek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Intemann heeft problemen om de bal te vangen. Colturi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasik. Tomasik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku geeft de bal voor. Colturi rent richting de bal. Colturi schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Medalik 48%, Gościęcin FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Medalik - Gościęcin FC 0:0

47e minuut.
Kipkoech geeft een hoge lob. Viskari is nu in balbezit. Viskari passt de bal met de wreef. Daar is Colturi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colturi draait met de bal, schiet en ... Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mall met een sublieme pass. Viskari is nu in balbezit. Colturi is nu in balbezit. Colturi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kałużny geeft een lange en hoge pass. Hetland kopt de bal weg. Daar is Jasina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avena rent richting de bal. Avena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kałużny rent richting de bal. Kałużny passt de bal in één keer door. Garate met een sublieme pass. Avena bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Marcel met de inworp. Linnuste rent richting de bal. Linnuste geeft een hoge lob. Avena bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena haalt uit met een fantastische trap. Grzybek bokst de bal weg. Caceteiro rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kałużny is nu in balbezit. Colturi onderschept slim de pass. Colturi met een sublieme pass. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Reyes kopt de bal weg. van Hoye speelt de bal door. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Viskari is nu in balbezit. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Medalik - Gościęcin FC 0:1

87e minuut.
Garate rent richting de bal. van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Medalik 47%, Gościęcin FC 53%.
FC Medalik - Gościęcin FC 0:1