Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cargovia Kargowa ;] Almost Religious
new Tactiek Grójec
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 44.3
formidabel Schieten matig
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz met een sublieme pass. Aydan verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. Payet bokst de bal weg.

33e minuut.
Payet met een harde bal richting middenveld. Marie kopt de bal weg. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Wojak is nu in balbezit. Wojak schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Paluch speelt de bal door. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo met een sublieme pass. Mincă geeft een lange en hoge pass. Czetwertyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Paluch passt de bal met de wreef. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak passt de bal zonder na te denken. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cargovia Kargowa ;] 43%, Almost Religious 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cargovia Kargowa ;] - Almost Religious 0:0

54e minuut.
Cantillo onderschept slim de pass. Inworp. Marie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kishna geeft de bal voor. Szabics krijgt zijn hoofd ertegen. Payet bokst de bal weg.

62e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz geeft een hoge lob. Cantillo rent richting de bal. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Szabics is nu in balbezit. Marie is nu in balbezit. Marie speelt de bal door. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kishna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marie geeft de bal voor. Wojak is nu in balbezit. Wojak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cargovia Kargowa ;] 44%, Almost Religious 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cargovia Kargowa ;] - Almost Religious 0:0