Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floose Barca Van Graffs
odbyciak Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten good
solid Passen very good
good Verdedigen good


6e minuut.
Krentusz probeert de bal met de borst te controleren. Johnson is nu in balbezit. Johnson met een sublieme pass. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Montes verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bizarrinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Manso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bizarrinho. Bizarrinho krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Fernández Montes is nu in balbezit. Fernández Montes passt de bal in één keer door. Schweiger rent richting de bal. Lutz is nu in balbezit. Lutz draait met de bal, schiet en ... Plessner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Grzywacz met een snelle inworp. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz geeft een hoge lob. Lutz krijgt zijn hoofd ertegen. Plessner bokst de bal weg.

45e minuut.
Furkó probeert naar een medespeler te passen. Leinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leinberger speelt de bal door. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 48%, Van Graffs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
floose Barca - Van Graffs 0:0

48e minuut.
Jové is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Leinberger rent richting de bal. Leinberger geeft een lange en hoge pass. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczyk rent richting de bal. Fernández Montes begaat een overtreding. Fernández Montes krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Jové rent richting de bal. Petrolini maakt een afschuwelijke overtreding. Petrolini krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Plessner trapt de bal weg. Mikołajczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fernández Montes de bal onder controle te krijgen. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - Van Graffs 0:1

60e minuut.
Manso speelt de bal door. Bonin rent richting de bal. Verbeke maakt een afschuwelijke overtreding. Verbeke krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal met de wreef. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra geeft een hoge lob. Furkó kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Leinberger de bal. Leinberger speelt de bal door. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - Van Graffs 0:2

83e minuut.
Zasadzki geeft de bal voor. Inworp. Grzywacz met een snelle inworp. Krentusz rent richting de bal. Krentusz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 48%, Van Graffs 52%.
floose Barca - Van Graffs 0:2