Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Sochaczew FC Medalik
nowa Tactiek att
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
very good Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Mallku geeft de bal voor. Utkun kopt de bal weg. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun onderschept slim de pass. Utkun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 1:0

7e minuut.
Intemann heeft problemen om de bal te vangen. Mallku speelt de bal door. Dittman is nu in balbezit. Dittman draait met de bal, schiet en ... Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 2:0

8e minuut.
Linnuste met een snelle inworp. Hetland is nu in balbezit. Hetland probeert naar een medespeler te passen. Avena rent richting de bal. Avena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Karaś geeft de bal voor. Dittman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mallku probeert naar een medespeler te passen. Utkun rent richting de bal. Utkun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mallku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallku geeft een lange en hoge pass. Dittman is nu in balbezit. Dittman haalt uit met een fantastische trap. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 3:0

16e minuut.
Huseinagić kopt de bal weg. Klungelig pakt Verhofstadt de bal. Hetland probeert naar een medespeler te passen. Avena rent richting de bal. Avena schiet op doel. Simionato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Reyes speelt de bal door. Hetland rent richting de bal. Hetland passt de bal met de wreef. Avena is nu in balbezit. Avena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Leszek trapt de bal weg van het doel. Garate kopt de bal weg. Daar is Corpataux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avena bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Inworp. Linnuste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huseinagić probeert naar een medespeler te passen. Avena is nu in balbezit. Avena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Huseinagić is nu in balbezit. Mallku verovert de bal door een tackle van achteren. Mallku probeert naar een medespeler te passen. Dittman rent richting de bal. Dittman schiet op doel. Leszek bokst de bal weg. Utkun rent richting de bal. Utkun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 4:0

35e minuut.
Kałużny geeft een lange en hoge pass. Nolis kopt de bal weg. Corpataux heeft problemen om de bal te vangen. Avena bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena schiet op doel. Simionato bokst de bal weg.

40e minuut.
Peloza is nu in balbezit. Huseinagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peloza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peloza met een snel genomen vrije trap. Dittman springt en kopt de bal. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 5:0

42e minuut.
Corpataux onderschept slim de pass. Corpataux geeft een lange en hoge pass. Dittman is nu in balbezit. Dittman draait met de bal, schiet en ... Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 6:0

44e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nolis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nolis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Sochaczew 53%, FC Medalik 47%.
Czarni Sochaczew - FC Medalik 6:0

54e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Reyes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Furtok de bal onder controle te krijgen. Avena is nu in balbezit. Avena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Linnuste probeert naar een medespeler te passen. Hetland is nu in balbezit. Pastrana geeft een hoge lob. Dittman rent richting de bal. Dittman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallku verovert de bal door een tackle van achteren. Mallku speelt de bal door. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman schiet op doel. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mallku met een snelle inworp. Pastrana geeft een lange en hoge pass. Utkun springt en kopt de bal. Dittman kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 7:0

72e minuut.
Peloza kopt de bal weg. Utkun heeft problemen om de bal te vangen. Reyes onderschept slim de pass. Peloza onderschept slim de pass. Peloza draait met de bal, schiet en ... Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dittman rent richting de bal. Dittman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garate geeft een hoge lob. Avena kopt de bal weg. Hetland rent richting de bal. Hetland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pastrana geeft de bal voor. Dittman kopt de bal weg. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Utkun rent richting de bal. Utkun draait met de bal, schiet en ... Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Utkun rent richting de bal. Utkun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Sochaczew - FC Medalik 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Sochaczew 55%, FC Medalik 45%.
Czarni Sochaczew - FC Medalik 8:0