Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC Matek Łobez
4312 Tactiek awruk
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen formidabel


19e minuut.
Saralegui verovert de bal door een tackle van achteren. Saralegui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kibowen de bal. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Colturi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Pumba ... Strafschop! Colturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viskari neemt de penalty, wat een uithaal! Gollus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Matek Łobez 1:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baransel komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mall geeft een hoge lob. Baransel controleert de bal met de borst. Viskari rent richting de bal. Kötél is nu in balbezit. Viskari verovert de bal door een tackle van achteren. Gollus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Cicerone de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Matek Łobez 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 44%, Matek Łobez 56%.
Gościęcin FC - Matek Łobez 2:0

46e minuut.
Jepleting komt het veld opgelopen. Okayu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye passt de bal in één keer door. Viskari rent richting de bal. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ... Gollus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Hoye zal de hoekschop nemen. Viskari maakt een snoekduik en kopt de bal. Gollus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Matek Łobez 3:0

58e minuut.
Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević geeft de bal voor. Jasina rent richting de bal. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngumi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Colturi passt de bal zonder na te denken. Viskari heeft problemen om de bal te vangen. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Gollus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Matek Łobez 4:0

76e minuut.
Saralegui rent richting de bal. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye met een sublieme pass. Viskari heeft problemen om de bal te vangen. Viskari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Molberg met een sublieme pass. Kotorowski is nu in balbezit. Jepleting legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotorowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kotorowski kan niet meer verder spelen. Sobczak komt het veld opgelopen. Molberg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Colturi onderschept slim de pass. Colturi speelt de bal door. Viskari heeft problemen om de bal te vangen. Viskari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - Matek Łobez 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 40%, Matek Łobez 60%.
Gościęcin FC - Matek Łobez 5:0