Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 24399
Gradol team ks 1906 Sosnowiec
maja Tactiek Fm
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 62.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bochinsky speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Gastaldelli is nu in balbezit. Gastaldelli haalt uit met een fantastische trap. Giovennazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Casas rent richting de bal. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann geeft de bal voor. Aramburú maakt een snoekduik en kopt de bal. Czéh bokst de bal weg.

13e minuut.
Porto kopt de bal weg. Râlea heeft problemen om de bal te vangen. Valme bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Czéh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson draait met de bal, schiet en ... Germann is nu in balbezit. Germann geeft een hoge lob. Porto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Gülyüzer de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Gastaldelli rent richting de bal. Gastaldelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar speelt de bal door. Gastaldelli rent richting de bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
do Paraná onderschept slim de pass. do Paraná speelt de bal door. Daar is Germann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germann geeft een lange en hoge pass. Aramburú springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Soukkala rent richting de bal. Soukkala passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ks 1906 Sosnowiec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 45%, ks 1906 Sosnowiec 55%.
Gradol team - ks 1906 Sosnowiec 0:1

53e minuut.
Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson speelt de bal door. Pătra rent richting de bal. Pătra geeft de bal voor. Aramburú krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Palásthy geeft een lange en hoge pass. Gastaldelli probeert naar een medespeler te passen. Aguilar kan de bal niet met de borst controleren. Gastaldelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Brękus is nu in balbezit. Brękus passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ks 1906 Sosnowiec 0:2

63e minuut.
Germann geeft een lange en hoge pass. Porto kopt de bal weg. Klungelig pakt Woźnica de bal. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuser komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witschge komt het veld opgelopen. Mihnea komt het veld opgelopen. Morles komt het veld opgelopen. Potapov komt het veld opgelopen. Woźnica met een snelle inworp. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Brękus rent richting de bal. Brękus geeft de bal voor. Witschge krijgt zijn hoofd ertegen. Giovennazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Brękus met de inworp. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Witschge is nu in balbezit. Witschge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ks 1906 Sosnowiec 0:3

75e minuut.
Brękus met een sublieme pass. Gastaldelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldelli passt de bal met de wreef. Witschge rent richting de bal. Witschge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Palásthy passt de bal zonder na te denken. Witschge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer maakt een afschuwelijke overtreding. Gülyüzer krijgt een gele kaart. Witschge raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrovatin komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Valme probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Witschge is nu in balbezit. Witschge draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gastaldelli is nu in balbezit. Gastaldelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ks 1906 Sosnowiec 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 49%, ks 1906 Sosnowiec 51%.
Gradol team - ks 1906 Sosnowiec 0:4