Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Power FC ŁOWICZ 2013
best+++ Tactiek 532
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 62.2
solid Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Malik de bal. Çobanzadə is nu in balbezit. Hastings is nu in balbezit. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cachorro krijgt een gele kaart. Hastings raakt geblesseerd tijdens het duel. Đušić wilt de vrije trap nemen. Tejeda bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Duy An kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plastiras neemt de hoekschop. Radziński krijgt zijn hoofd ertegen. Tejeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 1:0

12e minuut.
Đušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đušić speelt de bal door. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 2:0

14e minuut.
Dudzik passt de bal in één keer door. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz passt de bal met de wreef. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Raldes passt de bal zonder na te denken. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz passt de bal met de wreef. Seniuk heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 2:1

23e minuut.
Hastings is nu in balbezit. Hastings passt de bal zonder na te denken. Çobanzadə met een sublieme pass. El-Sawy is nu in balbezit. El-Sawy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Çobanzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudzik rent richting de bal. Hastings verovert de bal door een tackle van achteren. Hastings haalt uit met een fantastische trap. Duy An probeert de bal aan de voet te houden. Tejeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Đušić is nu in balbezit. Airas maakt een afschuwelijke overtreding. Đušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đušić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plastiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Plastiras geeft een lange en hoge pass. Tejeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Plastiras geeft een hoge lob. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Hastings kopt de bal weg. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is García Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Alonso geeft een lange en hoge pass. El-Sawy is nu in balbezit. El-Sawy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duy An de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 3:1

34e minuut.
Çobanzadə met de inworp. Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik geeft een lange en hoge pass. El-Sawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sawy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dudzik kopt de bal weg. Raldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Raldes passt de bal met de wreef. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 3:2

45e minuut.
Dunev met een sublieme pass. Cachorro kopt de bal weg. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Stocki rent richting de bal. Stocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 39%, FC ŁOWICZ 2013 61%.
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 3:2

46e minuut.
Syska komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bührer komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz met een sublieme pass. Raldes rent richting de bal. Raldes haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg.

68e minuut.
Plastiras passt de bal in één keer door. Daar is Syska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syska passt de bal zonder na te denken. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Airas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stocki kopt de bal weg. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Dunev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 50%, FC ŁOWICZ 2013 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Power - FC ŁOWICZ 2013 3:3