Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zupa Jarzynowa FC Marco
S10 Tactiek max1
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 59.3
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanović geeft een lange en hoge pass. Mager is nu in balbezit. Mager geeft een hoge lob. Bogle heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tulun verovert de bal door een tackle van achteren. Pitras geeft de bal voor. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Marco 0:1

19e minuut.
Bo passt de bal in één keer door. Bogle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitras. Pitras krijgt een gele kaart. Bogle raakt geblesseerd tijdens het duel. Szathmári wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hoddle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocha met een snelle inworp. Oponente is nu in balbezit. Oponente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Rocha rent richting de bal. Szathmári schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szathmári krijgt een gele kaart. Rocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Pitras met een snel genomen vrije trap. Oponente springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trzaskalik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocha met een snelle inworp. Pitras geeft de bal voor. Oponente springt en kopt de bal. Zlatkov bokst de bal weg.

29e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal met de wreef. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Savanović verovert de bal door een tackle van achteren. Savanović geeft een hoge lob. Oponente controleert de bal met de borst. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Marco 0:2

40e minuut.
Szathmári probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Denona de bal. Denona met een sublieme pass. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zupa Jarzynowa 56%, FC Marco 44%.
Zupa Jarzynowa - FC Marco 0:2

53e minuut.
Uciński kopt de bal weg. Oponente controleert de bal met de borst. Hoddle onderschept slim de pass. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Mols draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sica geeft een hoge lob. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha geeft een lange en hoge pass. Bo controleert de bal met de borst. Bo passt de bal in één keer door. Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols onderschept slim de pass. Mols schiet op doel. Zlatkov bokst de bal weg. Oponente is nu in balbezit. Oponente draait met de bal, schiet en ... Zlatkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Marco 0:3

75e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente passt de bal in één keer door. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Marco 0:4

77e minuut.
Mager rent richting de bal. Mager geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oponente de bal. Oponente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári passt de bal in één keer door. Denona geeft een lange en hoge pass. Bogle rent richting de bal. Bogle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Savanović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochan geeft een lange en hoge pass. Bogle springt en kopt de bal. Sychiov bokst de bal weg.

88e minuut.
Freihammer met een sublieme pass. Knight rent richting de bal. Knight met een sublieme pass. Bogle is nu in balbezit. Bogle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zupa Jarzynowa 44%, FC Marco 56%.
Zupa Jarzynowa - FC Marco 0:4