Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: KS Jagodno Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
KS Jagodno Ajax Gisz
liga - II skład Tactiek ajax433
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Bąchorek geeft de bal voor. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski geeft de bal voor. Ros springt en kopt de bal. Probierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 0:1

5e minuut.
Ros rent richting de bal. Świniorek rent richting de bal. Ros onderschept slim de pass. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bąchorek probeert naar een medespeler te passen. Senderowski rent richting de bal. Senderowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ros de bal. Ros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Samolej geeft een hoge lob. Senderowski kopt de bal weg. del Val heeft problemen om de bal te vangen. Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jastrząb rent richting de bal. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek speelt de bal door. Daar is Błaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg passt de bal zonder na te denken. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel. del Val probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Senderowski verovert de bal door een tackle van achteren. Senderowski met een sublieme pass. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. Samolej probeert de bal aan de voet te houden. Probierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bazan is nu in balbezit. Bratkowski met een sublieme pass. Ros probeert de bal met de borst te controleren. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 0:2

32e minuut.
Samolej probeert naar een medespeler te passen. Mućko rent richting de bal. Bąchorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bąchorek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bąchorek rent richting de bal. Bąchorek met een sublieme pass. Rogaliński rent richting de bal. Rogaliński geeft de bal voor. Błaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Bąchorek speelt de bal door. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński passt de bal zonder na te denken. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ... Probierz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jagodno 68%, Ajax Gisz 32%.
KS Jagodno - Ajax Gisz 0:3

46e minuut.
Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek speelt de bal door. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb geeft een hoge lob. Zoliborz controleert de bal met de borst. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Skafarek de bal onder controle te krijgen. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej rent richting de bal. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros schiet op doel. Probierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. del Val trapt de bal weg. Bąchorek kopt de bal weg. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 0:4

66e minuut.
Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan rent richting de bal. Bazan passt de bal met de wreef. Ros is nu in balbezit. Ros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. del Val met een harde bal richting middenveld. Rogaliński kopt de bal weg. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 0:5

72e minuut.
Ros passt de bal met de wreef. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński speelt de bal door. Gerszberg is nu in balbezit. Gerszberg geeft de bal voor. Paal! Probierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal in één keer door. Rogaliński rent richting de bal. Rogaliński schiet op doel. Suwalski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan onderschept slim de pass. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 1:5

78e minuut.
Gerszberg met een sublieme pass. Bąchorek met een sublieme pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Elas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jáger trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Oporski de bal. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gerszberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Ros is nu in balbezit. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński passt de bal in één keer door. Ros is nu in balbezit. Ros schiet op doel. Samolej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jastrząb rent richting de bal. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński passt de bal in één keer door. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Senderowski kopt de bal weg. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Błaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - Ajax Gisz 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jagodno 60%, Ajax Gisz 40%.
KS Jagodno - Ajax Gisz 1:6