Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: Vitte FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4400
Vitte FC Hultaje
Test1 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón passt de bal met de wreef. Svitavský speelt de bal door. Klungelig pakt Ben Tifour de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gaiščiūnas onderschept slim de pass. Kośmider heeft problemen om de bal te vangen. Kośmider passt de bal in één keer door. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 1:0

12e minuut.
Huma met een sublieme pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 2:0

15e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma met een sublieme pass. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 3:0

18e minuut.
Daar is Sorriso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasečko is nu in balbezit. Sorriso bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski verovert de bal door een tackle van achteren. Płoski haalt uit met een fantastische trap. Ettedgui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 3:1

28e minuut.
Stamenković is nu in balbezit. Stamenković passt de bal in één keer door. Kośmider rent richting de bal. Kośmider geeft een hoge lob. Ben Tifour rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ben Tifour passt de bal in één keer door. Kasparov rent richting de bal. Kasparov passt de bal met de wreef. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour passt de bal zonder na te denken. Kasparov rent richting de bal. Kasparov draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 4:1

37e minuut.
Lagassa met een sublieme pass. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov speelt de bal door. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Jasečko verovert de bal door een tackle van achteren. Erbetta rent richting de bal. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitte FC 34%, Hultaje 66%.
Vitte FC - Hultaje 4:1

49e minuut.
Kośmider verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmider met een sublieme pass. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 5:1

50e minuut.
Muscò komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Huma passt de bal met de wreef. Stamenković speelt de bal door. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kośmider is nu in balbezit. Schneiders met een sublieme pass. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 6:1

61e minuut.
Camera probeert naar een medespeler te passen. Petricioli heeft problemen om de bal te vangen. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 7:1

64e minuut.
Ettedgui speelt de bal door. Kośmider kopt de bal weg. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 8:1

68e minuut.
Huma passt de bal met de wreef. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour speelt de bal door. Kasparov rent richting de bal. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 9:1

75e minuut.
Svitavský is nu in balbezit. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat met een sublieme pass. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyżok komt het veld opgelopen. Harhaj komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kośmider kopt de bal weg. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. Petricioli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - Hultaje 10:1

81e minuut.
Schneiders probeert naar een medespeler te passen. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider rent richting de bal. Harhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Harhaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kasparov rent richting de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov verovert de bal door een tackle van achteren. Kasparov met een sublieme pass. Harhaj is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harhaj rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sygnat onderschept slim de pass. Daar is Schneiders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmider speelt de bal door. Harhaj heeft problemen om de bal te vangen. Harhaj met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitte FC 25%, Hultaje 75%.
Vitte FC - Hultaje 10:1