Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tatrzańskie FC Marco
nowa Tactiek max1
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Pitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov verovert de bal door een tackle van achteren. Jegorov passt de bal met de wreef. Korhut rent richting de bal. Korhut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ruffelse verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffelse probeert naar een medespeler te passen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Sica probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tulun kopt de bal weg. Bratosławski rent richting de bal. Uciński verovert de bal door een tackle van achteren. Uciński geeft een hoge lob. Oponente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - FC Marco 0:1

13e minuut.
Llano passt de bal in één keer door. Korhut heeft problemen om de bal te vangen. Martson bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut verovert de bal door een tackle van achteren. Korhut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Tulun probeert naar een medespeler te passen. Freihammer speelt de bal door. Motyka speelt de bal door. Korhut is nu in balbezit. Korhut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Uciński met een snelle inworp. Mols is nu in balbezit. Llano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mols kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - FC Marco 0:2

23e minuut.
Savanović geeft een hoge lob. Lepper kopt de bal weg. Ruffelse bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka geeft de bal voor. Korhut maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - FC Marco 1:2

41e minuut.
Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols speelt de bal door. Martson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martson geeft een lange en hoge pass. Oponente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Motyka controleert de bal met de borst. Martson onderschept slim de pass. Martson passt de bal met de wreef. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel. Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tatrzańskie 37%, FC Marco 63%.
Fc Tatrzańskie - FC Marco 1:2

62e minuut.
Korhut is nu in balbezit. Motyka met een sublieme pass. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Tatrzańskie - FC Marco 2:2

62e minuut.
Gagliardi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jegorov kan de bal niet met de borst controleren. Tulun rent richting de bal. Jegorov begaat een overtreding. Jegorov krijgt een gele kaart. Tulun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paskuda komt het veld opgelopen. Kołtoń komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Królik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Freihammer probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal met de wreef. Królik is nu in balbezit. Królik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtoń geeft een hoge lob. Królik rent richting de bal. Królik haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skabara komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kołtoń zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Martson de bal. Królik rent richting de bal. Królik draait met de bal, schiet en ... Oziewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kołtoń zal de hoekschop nemen. Ruffelse heeft problemen om de bal te vangen. Oponente is nu in balbezit. Oponente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Fabri speelt de bal door. Llano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oponente rent richting de bal. Oponente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tatrzańskie 48%, FC Marco 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Tatrzańskie - FC Marco 2:2