Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: PHC Team Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34487
PHC Team Zupa Jarzynowa
Antos Tactiek S10
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten solide
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


12e minuut.
Bo speelt de bal door. Andrássy rent richting de bal. Andrássy passt de bal met de wreef. Bogle rent richting de bal. Bogle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Snitko passt de bal zonder na te denken. Espinal speelt de bal door. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. Zlatkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PHC Team - Zupa Jarzynowa 1:0

27e minuut.
Bo is nu in balbezit. Denona rent richting de bal. Bo speelt de bal door. Preda is nu in balbezit. Preda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Heintze kopt de bal weg. Mager controleert de bal met de borst. Roman rent richting de bal. Dyke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyke draait met de bal, schiet en ... Zlatkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHC Team 59%, Zupa Jarzynowa 41%.
PHC Team - Zupa Jarzynowa 1:0

51e minuut.
Denona passt de bal in één keer door. Kochan is nu in balbezit. Rudovous begaat een overtreding. Rudovous krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Andrássy met een sublieme pass. Bogle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudovous. Rudovous krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Denona kopt de bal weg. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo passt de bal met de wreef. Bogle rent richting de bal. Bogle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bo passt de bal in één keer door. Pane rent richting de bal. Pane geeft een hoge lob. Heintze rent richting de bal. Heintze schiet op doel. Zlatkov bokst de bal weg.

80e minuut.
Bo kan de bal niet met de borst controleren. Bo passt de bal met de wreef. Bogle is nu in balbezit. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona haalt uit met een fantastische trap. Bahadır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bogle springt en kopt de bal. Knight probeert de bal aan de voet te houden. Andrássy speelt de bal door. Knight rent richting de bal. Knight schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHC Team 70%, Zupa Jarzynowa 30%.
PHC Team - Zupa Jarzynowa 1:0