Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: Hultaje Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15901
Hultaje Ajax Gisz
433 Tactiek ajax433
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Stähli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski onderschept slim de pass. Płoski geeft de bal voor. Jasečko springt en kopt de bal. Dobruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Frankinas controleert de bal met de borst. Gorączko rent richting de bal. Bąchorek speelt de bal door. Daar is Ros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Frankinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek passt de bal zonder na te denken. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicolaescu met een harde bal richting middenveld. Bąchorek kopt de bal weg. Ros is nu in balbezit. Ros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Ajax Gisz 0:1

16e minuut.
Zaborski is nu in balbezit. Zaborski passt de bal zonder na te denken. Ros rent richting de bal. Gorączko is nu in balbezit. Gorączko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alarcón probeert de bal met de borst te controleren. Zaborski onderschept slim de pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Troska de bal. Jasečko is nu in balbezit. Troska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Troska krijgt een gele kaart. Jasečko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jasečko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dobruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Petricioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petricioli geeft de bal voor. Bąchorek probeert de bal met de borst te controleren. Zaborski rent richting de bal. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Krucki probeert naar een medespeler te passen. Zaborski rent richting de bal. Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Ros draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Jasečko probeert de bal aan de voet te houden. Troska rent richting de bal. Troska passt de bal in één keer door. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Ajax Gisz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 64%, Ajax Gisz 36%.
Hultaje - Ajax Gisz 0:2

51e minuut.
Harasiuk speelt de bal door. Senderowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioculescu. Cioculescu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stähli probeert naar een medespeler te passen. Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski speelt de bal door. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel. Dobruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mojzesowicz komt het veld opgelopen. Błaszkiewicz komt het veld opgelopen. Oporski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Stähli de bal onder controle te krijgen. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu passt de bal met de wreef. Płoski rent richting de bal. Płoski haalt uit met een fantastische trap. Dobruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasečko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Ajax Gisz 1:2

67e minuut.
Troska verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek geeft een hoge lob. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Ajax Gisz 1:3

74e minuut.
Petricioli met een sublieme pass. Bąchorek is nu in balbezit. Bąchorek probeert naar een medespeler te passen. Gorączko is nu in balbezit. Gorączko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bąchorek kan de bal niet met de borst controleren. Frankinas met een sublieme pass. Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski geeft een hoge lob. Jasečko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Troska geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stähli met de inworp. Płoski is nu in balbezit. Płoski geeft een hoge lob. Dobruk bokst de bal weg. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Ajax Gisz 2:3

86e minuut.
Troska geeft de bal voor. Jasečko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frankinas kopt de bal weg. Jasečko rent richting de bal. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Dobruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mojzesowicz rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Senderowski kopt de bal weg. Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg passt de bal zonder na te denken. Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 50%, Ajax Gisz 50%.
Hultaje - Ajax Gisz 2:3